keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Syksyä ilmassa, koulua päässä

Valinta tehty ja hyväksytty. Minusta tulee isona elintarviketekniikan insinööri. Ruksin laittaminen elintarviketekniikan puolelle ei ollutkaan enää niin vaikeaa, kuin keväällä olin sen kuvitellut olevan. Tosin syksyllä aion änkeä mukaan geenitekniikan kursseille, koska se näyttää kutakuinkin mahtuvan lukujäjestykseen.

Ensimmäinen päivä koulussa takana ja oli mielenkiintoista nähdä taas kaikki ihmiset. Moni oli muuttunut ja niin myös ihmisten välinen dynamiikka. Hassua, kuinka kesän aikana tuli vahvistettua ystävyyssuhteita tiettyjen ihmisten kanssa ja niiden kanssa, joiden kanssa koulussa on ollut kaveri, on vaikeampaa olla nyt. Toisaalta ei niitä voi yksinkään jättää. Vaikea tasapainotella eri ihmisten välillä, kun kaikki ei tunnu tulevan keskenään toimeen tai ei uskalla/halua puhua muille. Kaisa juoksee paikasta toiseen välikätenä, nyt kun on vielä puhtia. On aika vaikeaa jakaa energiaansa tasapuolisesti joka suuntaan, mutta enpä ota siitä stressiä.

Tänä syksynä lupaan olla avoimempi uusien ystävyyssuhteide kanssa sekä rohkeampi kommunikoimaan. Vaikka olenkin aika eksovertti, olen silti edelleen melko ujo. Kummallinen yhditelmä, mutta ei ensimmäinen mun kohdalla.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...