perjantai 29. elokuuta 2008

Aikakausi vaihtuu

Nyt sitten loppui työt. jääkaappi ja pakastin on hamstrattu täyteen margariinia, tosin iso osa jääkaapissa olevista rasvoista on kavereille, jotka ei oo tullu hakemaan niitä vielä pois. Kohta kevenee!

Ensi kesällä voipi tosiaan olla niin, että pääsen tekemään itse margariineja. Tai niiden esiseoksia, mitä se sitten tarkoittaakaan. Pistää niihin suolaa ja muita aineita, luulisin.

Kädet ylös, kuka jaksottaa elämänsä pieniin aikakausiin? MINÄ \o/! Esimerkiksi kesä on pilkkoutunut pariin osaan ja sunnuntaina niistä viimeinen loppuu. Sitten alkaa taas ihan uusi kausi, joka kestää varmaankin tenttiviikkoon. Tärkeät tapahtumat ja lomat rytmittää elämää hyvin. Pienissä pätkissä elämä tuntuu mielenkiintoiselta ja tavoitteelliselta. Pystyy keskittymään kyseiseen ajanjaksoon paremmin eikä koko ajan stressaa levällään olevista ja tekemättömistä asioista. Senpä takia olen myös tajunnut, etten halua isona työskennellä pitkissä projektitöissä. Ja kesän aikana vahvistui sekin olo, että nyt olen menossa ammatinvalinnan kanssa oikeaan suuntaan. Se varmuus tuntuu ihanalta. Vihdoinkin!

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...