perjantai 22. elokuuta 2008

Syksy taas.

Syksy kolkuttelee jo ovella. Aamulla pyöräillessäni rantakadulla puut jo pudottelivat ensimmäisiä keltaisia lehtiään. Naapuritalon isännöitsijä pörryyttelee koneellansa lehtiä talon pihalta. Kohta alkaa jo koulu ja kun eilen tutustuin lukujärjestykseen, alkoi mahanpohjassa pienet perhoset lennellä. Ihanaa, kun pääsee jälleen pänttäämään! Tiedossa ainakin fysiikkaa, hygienian perusteita (eikö ne pitänyt oppia jo lapsena?), kuljetuksen ja varastoinnin perusteita, biokemiaa, virtaustekniikkaa ja cad-ohjelman opettelua. MAHTAVAA! Nuo kaikki nimittäin kuulostavat sellaisilta, etten osaa niistä mitään, joten oppimisen määrää ei voi tänä syksynä rajata. Olen niin innoissani!

Enää viikko töitä! Täytyy sanoa, että palkkakuitin tupsahdettua postiluukusta eilen totesin, etten olisi uskonut tienaavani näin hyvin tänä kesänä. Tosin tuntuu, että se mitä tulee menee myös, vaikka onhan sitä paalua säästöönkin jäänyt. Olisi voinut jäädä enemmänkin, mutta ainakin heinäkuun reissu vei osan palkasta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hmm...lukihäiräinen oon...
luin hygienian perusteita jne. ja sitten virtsaustekniikkaa, hah!
-siskosi

Kaisa kirjoitti...

:D

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...