lauantai 4. lokakuuta 2008

Tenttejä ja lomaa odotellessa

Kannattaa tunnustaa ääneen laiskuutensa: nyt tuli siivottua :). Itse asiassa syy tarmoon oli tenttiin pänttääminen ja fyssan selkkarin puhtaaksi kirjoittaminen (=yritä välttää ja tee vasta sitten kuin on pakko). Tentit ja loma kuuluvat aina yhteen ja ei voi kuin ihmetellä, kuinka aika menee taas niin nopeasti!

Parin viikon sisällä on tiedossa kuljetus- ja varastointitekniikkaa (=laskemista ja laskemista), elintarviketekniikkaa (liikaa luettavaa!) ja hygieniaa (liikaa luettavaa!) ja heti loman jälkeen vielä biokemia (liikaa luettavaa! liian vaikeeta! huono ope! laiska oppilas!). Mä olen ollut liian laiska ja aika on mennyt pelkkään ajanpuutteen valittelemiseen... huh. Loman jälkeen voisin sitten taas ryhdistäytyä ja olla epäsosiaalisempi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olet kyllä aikataulutuksen mestari, mut oisko syytä olla myös armollisempi itseäsi kohtaan? peruna kerrallaan, kyllä se siitä...

ja poista sana laiska sanavarastostasi, mikäli se liippaa jotenkin sinuun itseesi!

Kaisa kirjoitti...

olen hyvä suunnittelemaan aikatauluja - toteutus onkin asia erikseen. siksi pidän itseäni peruslaiskana. ja on totta, että teen tästä aikataulutuksesta liian usein ongelman itselleni. siksi suuntaan ensiviikonloppuna kuopioon hauskanpitoon - juuri kriittisimpään aikaan - jotta voin soimata ja piiskata taas itseäni. niin.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...