keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Paradiski

Ääni ei ole VIELÄKÄÄN palautunut, kummallista sanoisin. Kurkku ei ole enää kipeä ja muutenkin on jo ihan terve olo, mutta äänihuulet eivät ilmeisesti ole toipuneet yhtä nopeasti. Olen yrittänyt vaikka mitä, mutta parannusta ei tule. Nyt yritän OIKEASTI olla mahdollisimman paljon hiljaa.

Lähden uutena vuotena laskettelemaan Alpeille koulukavereiden kanssa. Ihan mahtavaa! Ainut huono puoli on se, ettei mulla ole olemassa mitään kylmiin olosuhteisiin sopivaa ulkoiluasua (ehkä joululahjaksi... jooko, joulupukki?), eikä varmaan enää mitään lasketteluvälineitäkään. Heruiskohan pikkuveljeltä lauta lainaan? Tosin tossut on liian isot. Mitähän sitä? Ei viittis laskee (heh) senkään varaan, että vuokrais sieltä koko ajalle (reilu viikko) välineet. Toisaalta taas voisin yhen päivän laskea laudalla, kun en oo siinä niin kauheen hyvä ja sit loput viilettää tuulispäänä suksilla Alppeja alas. Vai onko jollain lainata lasketteluvälineitä tälle rassukalle? Monosen mono on kokoa 37.

2 kommenttia:

iku kirjoitti...

Okei, no nyt oon IHAN kade! Minne päin lähdette? Ei välttämättä kannata ruveta raahaan tai ainakaan osteleen omia välineitä, Alpeilla on halvempaa vuokrata ku Suomessa ja saa aina huolletut tavarat. Ja viikon paketti aina yksittäistä päivä halvempi kokonaisuudessaan. Suosittelen vuokratusta, jos et joltain nyt satu saamaan välineitä lainaan. Mä voin lainata silmäsuojaimet -vai mitkä ne on...siis lasit.

Kaisa kirjoitti...

lähetään etelä-ranskaan siis paradiskiin (kuten otsikkokin sanoo). laiva-bussi-reissu eikä kauheen kalliskaan: 345e 12pv + hissiliput viikoks. viikko tätä mietin ja aattelin, et piru vie, kun on hyvää seuraa (siis lähinnä samaa kuin kuopiossa), niin kai sitä pitää lähteä. syään sitten vaikka loppukevät makaroonia.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...