maanantai 13. lokakuuta 2008

IOP

Olipahan reissu :). Täytyy kyllä sanoa, että insinöörit osaavat pitää hauskaa. Kuopioon tutustumista häiritsi kasteleva vesisade. Onneksi oli mukana upouudet saappaat :).

Viime viikon sairastelun jälkeen pelkäsin, että pystynkö perjantaina laulamaan töissä. Suht hyvinhän se onnistui, mutta siitä alkoikin sitten alamäki. Käytiin Eetun, Heinin ja iskän kanssa vielä näytöksen jälkeen syömässä ja tuntui jo silloin siltä, että ääni lähtee. Ääni ei loppujen lopuksi lähtenyt kokonaan, mutta koko reissun ajan kuullostin lähinnä teini-ikäiseltä pojalta kukkokiekuineen. Eikä se ääni ole vieläkään palautunut. Tänään aamulla mulle soitti yksi nainen Leirakselta (jonne olin lähettänyt sähköpostia ja kysellyt reklamaatio-osoitetta). Oli huvittavaa kiekua puhelimeen, kun joka toinen sana tuntui olevan äänetön :D. Tänään pitäisi taas mennä töihin, mutta laulaminen ei taida onnistua tällä kertaa. Toivottavasti ääni palautuu normaaliksi perjantaihin mennessä. Täytyy yritää olla puhumatta, mutta se saattaa olla aika vaikeeta.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...