maanantai 6. lokakuuta 2008

Kipeyttä

Ei olisi kannattanut sulkea keskiviikkona terassikautta - nyt on vähän pipi. Toivottavasti ei tuu taas angiinaa... Sehän olisi vasta se :(. Voih, lauantaina oli kuumettakin vähän, nyt en oo edes uskaltanut mitata. Pää ja kurkku on pipi, nyyh.

Edit
Mieli vähän piristy, kun tajusin yhen kuljetustekniikan laskun. On se joskus pienestä kiinni =). Ja leivoin kans voisilmäpullia... Ja aurinkokin jaksoi sateen jälkeen paistaa.

4 kommenttia:

iku kirjoitti...

Pienet asiat voi olla isoja asioita -mullakin alkoi maanantaiaamu iloisesti. Sain postia Ameriikasta, että saan tehdä tutkimusta suoraan heidän opetusmetodistaan ja kääntää sen suomeksi. Ja jeesaavat vielä käännöskustannuksissa, jos siitä tulee joku isomman massan juttu. Että väikkäri-idea selkiytyi kertaheitolla:) Ny menöö matikan opettaminen suomessa uusiks!

Ja kotisivukurssi on edelleen huippu -työpäivän jälkeen jaksaa vielä istua kolme tuntia lumoutuneena koodauksen edessä -nyt on jo hyvät palikat ruveta tekemään kunnon sivuja! (varsinkin kun yahoo kadotti ne mun tunnarit, blääh, joku varmaan kaappas ne ja rupee sabotoimaan mun sivuja)

Kaisa kirjoitti...

hieno juttu tuo väikkärin selkeneminen :D. jee! kuulostaa mielenkiintoiselta prokkikselta. matikka <3.

mä oon kans innostunut autocad-piirtämisestä (meillä on sitä koulussa). sopis sulle mainiosti, kun tykkäät tehä niitä pohjapiirustuksia.

iku kirjoitti...

juu, mä yritin joskus ettiä ilmaista autocadia netistä, mut ei lykästänyt, jäi sikseen.

Kaisa kirjoitti...

ilmainen progecad löytyy, kokeile sitä, on lähestulkoon samanlainen kuin autocad. nyt kun sen huumaan on päässyt, ei enää ärräpäätkään lentele :).

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...