keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Ostoksilla

Tänään tuli kotiin ensimmäiset" oikeat" vauvatarvikkeet. Käytiin ostamassa Brion hoitopöytälipasto, tosin se odottaa vielä paketissa kokoamista (ja tilan tekemistä).


Lipastosta saa hoitotasolisän pois, sitten kun sellaista ei enää tarvita. Kyseinen hoitopöytä tuntui omalta jo aikaisemmin syksyllä, kun tutkiskelin vaihtoehtoja. Ehkäpä juuri sen takia siihen sitten päädyttiin. Se näyttää hienolta myös livenä :). Ja hoitoalustakin tuli kotiin.

Myös rattaiden valinnassa päädyttiin lopulta melkein täysin alkuperäiseen valintaan. Vaihtoehtoja on ihan mielettömästi ja niistä oli vaikea valita, kun ei ole kokemusta vaunuilusta. Päädyttiin ostamaan ruotsalaiset Emmaljungan City crossit, jotka oli ihan alusta asti kummankin suosikit. Värin valinta ja kantokassin/kopan vaihtoehdot aiheuttivat suurta päänvaivaa. Näissä päädyttiin siihen, että ostettiin City crosseihin vielä City koppa khakin värisenä, mutta ratasistuin valittiin mustana. Eli voitiin valita kummatkin värivaihtoehdot, kun koppaa ja ratasistuinta ei voi käyttää yhtäaikaa :). Tuo musta näytti livenä niin hyvältä, että ei voitu vastustaa kiusausta valita myös sitä.


Ja mikäli kantokassia tarvitaan, meillä on jo varastossa Teutonian pieni kantokoppa, jota voi sitten käyttää. Se mahtuu myös noihin rattaisiin. Yksi syy siihen, miksi valittiin juuri City Cross -runko on se, että se mahtuu meidän pikkuiseen autoon. Muutenkin malli on matalampi ja hieman kapeampi kuin normaalit Emmaljungan yhdistelmävaunut. Ja nuo ovat myös tosi kevyet työntää.

Eli suurimmat ostokset on hankittu. Perintökehto odottaa vielä anoppilassa, joten pinnasängyn osto siirtyy myöhemmäksi. Syöttötuolia ei vielä hetkeen tarvita, mutta luultavasti meille päätyy Stokken Tripp Trapp. Sen etuna on, ettei sen käyttöikä lopu kun syöttötuolin tarve päättyy, vaan se menee myös juniorituolina ruokapöydässä tai myöhemmin vaikka koulupöydän äärellä tai porrasjakkarana. Nyt kun vielä asutaan suht pienissä neliöissä, en halua mitään lyhyen käyttöiän omaavia lisähuonekaluja tänne.

1 kommentti:

Kohtuullinen kirjoitti...

Hyviä ostoksia olette tehneet ja tekemässä. Tripp Trapp on maineensa veroinen. Saa nähdä suostuuko meidän neiti siirtymään aikuisten tuolille, vai pitääkö seuraavallekin saada oma. Auts..

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...