torstai 9. lokakuuta 2008

Kuljetus- ja varastointitekniikka (toivottavasti) takana!

Ensimmäinen tentti - kuljetus- ja varastointitekniikkaa - takana. En ole ikinä ennen käyttänyt lähes koko tenttiaikaa luokassa istuen ja laskien/kirjoittaen. Nyt lähdin siis viisi minuuttia ennen ajan loppumista ja koko ajan käytin kirjoittamiseen ja laskemiseen. Paljon ei ehtinyt miettimään mitään, oli vain pakko osata asiat ja kirjoittaa ne paperille. Koe sisälsi siis kolme laskua ja yhden esseekysymyksen! Siihen kaikkeen meni oikeesti tunti ja kolme varttia! Jäi sellainen olo, että läpi meni, mutta en tiedä yhtään miten hyvin se muuten meni. Ehdin tentin päätteeksi vertailla kahden kaverin kanssa yhden laskun tuloksia ja saatiin kaikki eri tulokset. Että siinäpä sitä sitten ollaan. Jollain meistä se saattoi olla oikein... Kuljetustekniikan laskuissa on hankalinta lukujen muokkaamisten ja suureiden yhdistämisten kanssa. Yhdessä kaavassa pitää kapasiteetti ilmoittaa ()m/s ja toisessa sitten ()t/h yms. Lukujen pyörittelyssä menee helposti sekaisin, varsinkin jos ei ole yhtään liikaa aikaa. Nyt sitten lukemaan ensi viikon tentteihin, joihin on liiiian monta sivua luettavana. Toisen alueen olen kahlannut melkein läpi, mutta enpä juuri ole opetellut mitään -> en osaa mitään, ja toista en vielä lukenut yhtään.

Onneksi viikonloppuna on InsinööriOpiskelijoiden Päivät Kuopiossa, niin en hajoa tähän maailmaan. Voisin oikeasti ottaa lopputilin omasta elämästäni ja alkaa elää jonkun muun elämää. Sellaista, mikä on aina mukavaa ja mielenkiintoista ja mieluiten jossain lämpimässä maassa, jossa ei sada. Kuulostaa tosi syysmasennukselta, mutta ei. Ei tämä sitä. Hetkellinen vitutus = fysiikan työpäiväkirjan viimeistely ja seuraavan työn valmistelu. Kyllä aurinko paistoi aamulla :D. Ja oli taas kivaa opettaa tänään ykkösille ekstra-matikkaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tuosta sun kuvan puolikkaasta tuli mieleen yks valokuva, jossa Mikko on 1v, muistuta, että katellaan.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...