maanantai 9. kesäkuuta 2008

Viikon antibioottikuuri

Hei, kerroinko jo, että krooninen matkakuume saa taas lääkekuurin heinäkuussa? Vuorossa vihdoinkin Etelä-Eurooppa: Milano-Nizza-Monaco-Milano. Voih, keväinen suunnitelma melkein toteutuu! Vain Barcelona jää odottamaan valloitusta. Ihanaa!

Tosiaan: äitin kanssa juteltiin vähän margariineista ja sanoin että Raisiossa on Suomen ainoa margariinitehdas ja sitten äiti keksikin, että eiköhän Valio valmista myöskin Oivariininsa kotimaassa. Pitihän tuo sitten selvittää ja näinhän se on. Valio tosiaan valmistaa Oivariininsa Seinäjoella, mutta meijerissä. Oivariini kun on nimittäin rasvaseos, sillä se sisältää myös eläinrasvaa. Margariinissahan saa lain mukaan olla korkeintaan kolme prosenttia eläinrasvaa. Eli johtopäätöksenä: Raisiossa on Suomen ainut margariinitehdas. Lisää margariinin saloista teille kertoo Margariinitiedotus. Jos millään tasolla kiinnostaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä Keijua valmistetaan?

Kaisa kirjoitti...

meillä

Anonyymi kirjoitti...

No entäs Flora?

Kaisa kirjoitti...

ruotsissa

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...