tiistai 3. kesäkuuta 2008

Ötököi

Kiitos eläkesäästämiskeskustelusta :D. Täytynee kipaista joku päivä pankissa ja kysyä miten asiat on. Vai kannattaako alkaa sijoittajaksi. Toisaalta olis just hyvä, jos tililtä menis joka kuukausi tietty summa säästöön ja että sitä summaa voisi joskus myöhemmin nostaa, sitten kun siihen on varaa. Nythän ei hirveän paljon voi kuukaudessa säästää. Hauska yhteensattuma lienee se, että sain tänään postista kirjeeen Eläke-Fennialta, jossa kerrottiin, että minulle on karttunut eläkettä yksityisiltä aloilta hurjat 6 euroa kuukaudessa!

Mun parvekkeella on kaksi isoa (n. 5 cm) perhosen näköistä ötökkää, jotka on persuksista toisissaan kiinni. Pistän niistä kuvan, jahka saan kameran patterit ladattua. En oo IKINÄ nähnyt sellaisia, enkä siis tiedä, mitä ne ovat lajiltaan tai suvultaan. Siinä ne vaan jököttää oven edessä ja kun tikulla hieman sörkkäsin niin elossa ovat. Jalat ainakin vipattivat.

Ihanaa???


Jaaha. Juuri soitettiin töistä ja sanottiin, että huomenna ei pidä mennä töihin, kun on lakko. Niin. Vapaapäivä. Ei rahaa. Kivasti alkoi tämän kesälomasijaisuus :). Tähän astihan olen ollut sairaslomasijaisena. Aika harmi, että huomiseksi on luvattu kaunista päivää. Voi mennä vaikka uimaan Samppalinnaan :D. Voi! Ei tarvii herätä viideltä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei sun kesätyöntekijänä tartte olla lakossa, ellet kuulu alan ammattiliittoon - ellet halua olla myötätuntolakossa (ethän saa liitolta etujakaan, miksi tukea heitä???)...kyselepä johdolta, älä työkavereilta! tai ilmoita johdolle, että haluat olla töissä ja kysy mitä tehdä.

Kaisa kirjoitti...

no siis työnjohtaja mulle soitti ja sanoi, että lakossa ollaan ja töitä ei tänään ollut. mitä me kesätyöntekijät siellä oltais osattu yksin tehä? tuskin mitään.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...