lauantai 7. kesäkuuta 2008

Iiiihahaa ja toriparkki

Yövuoroon valmistautuminen ei ole varsinaista herkkua. Ainakin itse yritän valvoa sitä edeltävinä öinä mahdollisimman pitkään, mutta se on tylsää, jos ei ole mitään tekemistä ja väsyttää aivan vietävästi. Tänään taidan ängetä mukaan tutoreiden grillibileisiin, jotta voisin olla sosiaalinen ja jotta saisin jotain tekemistä ja jotta minulla ei olisi niin tylsää ja yksinäistä.

On kyllä ollut ihan mielettömät kelit! Ensi viikolla onkin sitten luvassa sadetta :( pyyyf. Mutta mitäpä siinä, jos päivät nukkuu, niin kaipa se on ihan sama, millainen keli silloin on. Viime yövuorossa ainakin päivä kului nukkuen ja syöden. Voihan jehna. Ajatus yövuorosta on kyllä inhottava, kun en ole pariin yöhön nukkunut kunnolla ja väsyttää vain koko ajan. Päiväunet ovat siis sallittuja :).

Jos mulla on ikinä ollut mitään politiikkaan liittyviä ajatuksia tai jopa mielipiteitä, niin voimakkain niistä on ehdottomasti Turun toriparkin vastustaminen. Käykääpä kirjoittamassa nettisivuilla oma postikortti Turun päättäjille ja sanokaa että toriparkki on paska idea. Miettikää: he haluavat myllätä tuon koko saven päällä makaavan torin ja rakentaa sinne alle parkkitilaa, jotta ihmiset saisivat ajaa autolla IHAN TÄYSIN keskustaan ja torin ympärillä olevat palvelut olisivat entistä lähempänä! Turussa on täysin keskustassa Puolalan puiston ja Ilkka Kanervan kotitalon alle kaiverrettu iso parkkitalo Louhi, josta pääsee nousemaan kävellen maan pinnalle muun muassa kävelykadulle, eikä sen täyttöaste kuulemma ikinä ole 100 %. Tori, jonka ympäriltä lähtee Turun paikallisliikenne joka suuntaan, pitäisi myllätä ja kannustaa samalla ihmisiä yksityisautoiluun samalla kuin ilmastonmuutos on kuuma puheenaihe joka puolella maailmaa. Vuosi sitten sitä paitsi bussilipun hinta nousi 50 senttiä kahteen ja puoleen euroon (hyvänä etuna on edelleen kahden tunnin matkustusoikeus). Eikö bussilippujen hintoja pitäisi sen sijaan laskea, jotta ihmiset kulkisivat ennemmin bussilla kuin omalla autolla? Turussa on kuitenkin hyvät bussiyhteydet joka suuntaan.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...