torstai 16. marraskuuta 2006

Tenttejä

Eilen oli sitten ensimmäinen tentti puolen tunnin varoitusajalla jazzin repertuaarista. Sen olis oikeesti pitänyt olla kahden viikon päästä, mutta kolme meijän ryhmäläistä aloittaa yhden prokkiksen ens viikolla, niin me ei oltais voitu esittää niitä meidän koreografioita. Eli tuo koe oli aika helppo, koska piti vaan tanssahtaa ne jutut, mitä syksyn aikana oli siellä tunnilla opeteltu. Niitä oli kaksi. Ja open lisäksi oli vaan yksi toinen tyyppi katsomassa. Ens viikolla on pari tenttiä ja sitten viimeisellä viikolla kolme. Kahta en ehdi tekemään ollenkaan. Jazzin tentti vähän pelottaa, koska oon siellä tunneilla aina ihan pihalla. En tiiä miks. Mä en vaan koskaan muista niitä juttuja.

Eli viimeinen viikko menee melkein kotiinlähtöä odotellessa, koska muuta koulua ei ole. On ainakin aikaa keskittyä opinnäytetyöhön. Hmmm, keskittyä ja keskittyä. Se voi olla aika hankalaa.

Mua on ärsyttänyt, kun se uusin kämppis jättää aina teepussit pöydälle tai tiskialtaaseen (ja ruokaa lautaselle eikä viiti heittää niitä edes roskiin, yök). Toissa päivänä uskalsin sille jopa sanoa niistä teepusseista. Ja sitten, jos on sen vuoro tiskata, niin kertaakaan en oo nähnyt sen tiskaavan. Tai siivoavan. Tänään sitten avauduin tuosta talon vanhimmalle ja se lupas puhua asiasta Martijnin kanssa. Oli itekin huomannut saman. Mutta ei se homma toimi, jos yksikin jättää roskat levälleen ja siivoamatta. En sitten tiedä, eikö se ole saanut noista asioista tietoa silloin kun se tänne muutti, mutta oletin että se on tietoinen. Mutta se on kyllä ainut kämppis jolle mulla ei oikeen ole mitään sanottavaa...(siis muusta kuin noista siisteysjutuista)

Jaaha. Lauantaina ajattelin suunnata tuonne etelä-Hollantiin elikkäs Maastrichtiin vähän shoppailemaan :)

edit//
ens viikon maanantaina meillä on australian dance theaterin workshop, uuuh! ja sitten tiistaina menen kattomaan niitten esitystä. ja viimeisellä viikolla on vielä joku show, mitä menen katsomaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

joo kaikkee oppii sosiaalisessa vuorovaikutuksessa, niinkus tiskivuorot jne. mut eihän sun sitä kauan tartte katella, anna vaan teepussien liimautua tiskipöytään, jos hää vaikka haluu käyttää ne uuvelleen...tsemmpiä tentteihin, joihin ei tarvinne paljoa nenä kirjassa istua, vai? nerkkuterrrkkuja-woff!-e-

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

ei nuo teepussit vielä oo paha -joku kertoi, että kiinalaisilla vaihto-oppilailla oli tapana kuivatella kahvisuodatinpussit lattialla,siis käytön jälkeen poroineen!

r

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...