tiistai 21. marraskuuta 2006

Ei mitään ihmeellistä.

Voih, mä sain selkäkivun. Tein viime viikolla selkälihasharjoituksia ja selkä on ollu jumissa siitä lähtien. Eilen se sitten vaan kramppaili ja tänä aamuna en päässy sangystä ylös. Nyt se on vähän parempi jo, mut aion silti kyllä levätä tänään.

Eilinen workshop (se Australina dance theatre'n pitämä) oli tosi kiva. Tehtiin vähän akrobatiaa ja sit semmosia hassuja hyppyjä. Tänään menen sitten katsomaan niitten esitystä, josta nähtiin jo demo. Se kyllä näytti mielenkiintoiselta. Hyppyjä horisontaalitasossa: ne on aina hienon näköisiä. Hah, kuinka oudosti ne australiaiset puhuikaan. Tosi nopeesti ja epäselvästi, vähän kuin englantilaiset muttei kuitenkaan... oli hieman vaikeuksia ymmärtää niiden puhetta. Onneksi kehonkieli on kuitenkin kansainvälinen kieli.

Eilen sain tietää, että ens viikolla on kokeitten lisäksi myös tavallisia treenitunteja. Se on ihan jees, mutta olin jo ehtinyt asennoitua siihen, ettei ole. Mutta hyvä juttu on se, että on jotain tekemistä, huono juttu se, ettei ole niin paljon aikaa lukea.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ei niin, siis mittään ihmeellistä...pimeetä, sumuista, märkää ja joulu tulee...-e-

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...