keskiviikko 20. syyskuuta 2006

Arkielämää

Ruokailu
Joka päivä viiteen mennessä pitää kirjoittaa keittiön taululle haluaako syödä päivällistä vai ei. Joku asukkaista valmistaa sen. Mä en oo hirveesti tehnyt ruokaa, kun ei mielikuvitus riitä... sitä paitso noi muut on ihan hyviä kokkeja ja kiva syödä välillä sellaista ruokaa, mitä ite ei osaa tehdä. Tuoreita vihanneksia käytetään paljon. Onneksi kukaan asukeista ei ole pelkästään kasvissyöjä. Ruoan jälkeen kokki saa vapauden tiskaukseta. Kuuden hengen taloudessa on ihan viisasta tiskata astiat ruoan jälkeen...

Siivous
Viikkosiivouksesta ei kannata luistaa. Yhteiset tilat on jattu kolmeen osaan ja jokainen hoitaa niistä vuorollaan yhden. Vapaita viikkojakin siis tulee. Jos et ole suorittanut osuuttasi sunnuntaina klo 24 mennessä, joudut maksamaan 5 euroa. Kuullostaa hieman armeijameiningiltä, mutta luulen, että ainakin yhdeltä asukkaalta siivous jäisi tekemättä, jos rangaistusta ei olisi. Se en ole minä :)

Koulu
Treenaus on rankkaa, kuten olen jo aikaisemminkin kirjoitellut. Melkein kaikilla tunneilla pitää olla mustat trikoot ja treenipuku, mutta poikkeuksiakin on. Tunneilla ei juosta samalla tavalla vessassa kuin Turussa... Opettajat ovat tietoisia siitä, keitä ovat. Muutamissa opettajissa ärsyttää se, että he näyttävät koko ajan kuinka hyviä ovat ja pitävät showta yllä. Osa taas dissaa koulua. Yksi opettaja sanoi, ettei tunnilla saa kysellä, koska hän näyttää kaiken. Mutta tunnillla on melkein 20 oppilasta, niin takarivistä on välillä hieman ongelmallista nähdä.

Viikonloppu
Viikonloppuna ei oikein ole mitään tekemistä... Mun pitäis kyllä lukea materiaalia opinnäytetyöhön, mutta ei sitäkään jaksa koko päivää/viikonloppua. Sunnuntaisin kaikki kaupat ovat kiinni. Paitsi kuukauden viimeisenä sunnuntaina.

Tilburg
on ihan mukava paikka, mutta hieman tylsä ja pieni. Viihdyn täällä kuitenkin hyvin. Tuntuu, ettei täältä enää löydy mitään uutta ja hämmentävää, vaikka en olekaan koko kaupunkia vielä kierrellyt. Keskustan olen käynyt läpi monta kertaa.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...