torstai 10. elokuuta 2006

Muuttopuuhia

Huh kun pakkaaminen on inhottavaa: vaikka täytetyt laatikot lisääntyy, jäljellä olevan tavaran määrä ei vähenny... Vähän kyllä mietityttää, kuinka ne tulee mihinkään sopimaan. Vähän pitäis saada vielä lisää laatikoita.


Mun Valtteri-tehtävät meni läpi ja tänään tuli postissa kirje, että ens viikolla tilille tulee reilu 800 euroa. Ja just eilen tuli syksyn opintolainakin. Eli kyllä nyt kelpaa ulkomaille lähteä. Ja tänään sain sähköpostia tytöltä, jonka huoneeseen mä menen asumaan. Siis se ei ole siellä vaan lähtee kaiketi myös vaihtoon jonnekin. Tuli helpottava olo. Nyt tiiän, että on paikka mihin mennä, vaikken tiiäkkään missä päin se on.

Pari viikkoa enää lähtöön...kriiiik.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MORON vaan,

kun sä nyt oot harjoitellut tuota pakkaamista, niin voit tulla saman tien näyttään mun tavaroille miten se sujuu:)

Täällä on taiteiden yö menossa ja ihan jopa kävin stand uppia ja humaltunutta Saija Varjusta vahingossa katsomassa (jälkimmäinenhän kuuluu fanituksen piiriin....)

Ikkunoiden maalausta jälleen tiedossa viikonloppuna, JEE!

ikarik

Kaisa kirjoitti...

No en tiiä jaksaisinko hirveesti ennää pakata. vähän täytyis vielä. ja kirjahyllyt pitää purkaa niin ne mahtuu vähään pienenpään tilaan. sillai. tulee hieman haikea mieli. tuo oli kiva asunto. nyyh.

Kaisa kirjoitti...

ai niin ja se mun kämppä tilburgissa on aika keskustassa (kai) ja siitä on koululle matkaa noin puoli kilsaa. jee.

Anonyymi kirjoitti...

elä hättäile, asioilla on tapana järjestyä! ota pottu kerrallaan. ja iskä tulloo appuun, pistä vaan auto täyteen,vielä tuolla kellarissa on tillaa ja vintillä lissää. t.emo

Kaisa kirjoitti...

Jesh, hyvin mahtu tavarat ja tilaakin jäi vielä. Ja sohvakin meni siististi uudelle tilapäiselle paikalleen. otettiin nukkumaosa pois ni oli hieman kevyempi kantaa.

On vaan jotenkin tosi hassu olo. hieman on vielä irtotavaroita tuomatta ja kämppä siivoamatta, mutta sitten en enää sinne palaa muuta kuin sähköt katkaisemaan.

Joskus täytyy mennä elämässä eteenpäin :) Silti tuntuu hassulta. Sitä on ollu muutaman vuoden oman itsensä herra/rouva/neiti ja siihen on niin tottunut, että saa ite päättää asioistaan ja kämpästään yms. kiteytettynä.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...