lauantai 4. tammikuuta 2014

Unelmien uusi vuosi 2014?

Nyt olisi niin paljon kirjoitettavaa, etten oikein tiedä mistä aloittaisin.

Joulu

Väinö oli ollut ilmeisesti melko kiltti, kun sai paljon lahjoja. Onneksi joulupukki näki läpi uhmaiän :). Uhmakiukutteluista huolimatta Väinöhän on mitä aurinkoisin hurmuri! Nyt on sitten leikitty uudella roskisautolla (shoshis) ja parkkitalolla. Itse asiassa olimme molemmat ihastelleet kyseistä Brion parkkitaloa lelulehdestä. On tosi kiva ja yhteensopivuus junaratojen kanssa on plussaa, mutta vähän on ahdas leikittäväksi. Silti sillä on hauskaa leikkiä :).

Ostettiin kotiin pieni kuusi ja syötiin jo 22. päivä ikioma jouluillallinen - hieman modernisoituna tosin. Osa lahjoistakin avattiin silloin, sillä olimme lähdössä seuraavana päivänä vanhempieni luokse, eikä ollut mitään järkeä ottaa noin suurta kasaa lahjoja mukaan ja tuoda ne sitten takaisin.



Possun sisäfilettä, uuniperunoita valkosipulikermaviilillä, nam!

Lintupaistia!

Hymyile niin että hampaat näkyy :D.



Pukki toi äidille toivelahjan :).

Osaa se pienempikin.

Rekkari.

"Minun. Minun!"

Joulupäivänä, kun palattiin takaisin kotikaupunkiin, käytiin vielä isännän vanhempien luona syömässä joululounas ja nauttimaan puusaunan löylyistä.

Tapaninpäivänä huomasin, että pyörästäni oli varastettu eturengas. Kivaa.

Töitä

30. päivä, kun oli minun vuoroni nukkua pitkään, puhelin soi yhdeksältä. Minut kutsuttiin töihin neljäksi päiväksi. Se neljä päivää tosin venyi viideksi. Olin pakkaamassa ja inventoimassa design-tuotteita. Oli kyllä tosi kiva työpaikka, mukavat työkaverit ja työkin oli ihan mukiin menevää. Työ ja työpaikka avarsivat ajatusmaailmaani. Mitä kaikkea tässä elämässä voisikaan tehdä työkseen! Olen aina ajatellut, että olisin hyvä hyllyttäjä kaupassa, sillä pidän siitä, että minulla on silmien alla paljon samanlaisia tavaroita. Voisiko työni olla sittenkin varastossa? Pikku hiljaa voisi saada lisää vastuuta ja ehkä esimiehen hommia... unelmia, unelmia. Kaikki sanovat, että inventointi on tylsää. No tuossa paikassa ei ainakaan ollut! Päin vastoin, mielenkiintoista.

Ja tietysti tuli järkyttävä sisustusvimma... Seuraavan kerran taidetaan tarvita vähän enemmän sisustusrahaa. Tuli nimittäin sellaisia must have -tuotteita vastaan :).

Kalsarikalle

Projekti käynnissä vaihtelevin tuloksin. Housuissa ollut myös kakkaa...

Kalsarikalle ja uudet leikit.

Jono!

2014

Vuoden vaihdetta vietimme ystäväperheen luona neljän lapsiperheen kera. Minulla ei ollut kovinkaan hyvä juhlatuuli, sillä olin herännyt aamulla kuudelta ja tehnyt 9 tunnin työpäivän. Väinö oli todella innostunut raketeista, eikä uni meinannut oikein tulla, kun koko ajan kuului pauketta. "Arkki! Arkki!" Puolen yön raketit jäi ampumatta, eikä niitä tullut paljon nähtyäkään. Kilisteltiin kuitenkin.



Toivon suuren suuresti, että tämä vuosi toisi paljon positiivisia uutisia työn saralla. Aloitus on ollut ainakin hyvä.

Ja Väinökin aloittaa päiväkodissa. Ja täyttää kaksi. Iso, rakas poika.

Ja toivottavasti nukuttamiset muuttuisivat helpommaksi.


1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Korinteri tarvinnee uuden dymo-tarran :)

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...