sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hääkuvitelmat

Löysinpäs tuossa juuri havainnekuvia hääpukuun, -kukkiin ja -tukkiin liittyen, jotka olin tallentanut koneelle. Tällaisia olin miettinyt.

Mekko
Tiesin heti, että haluan polvipituisen mekon. Ei pitkää, ei perinteistä.

Liian lyhyt.

Edestä liian lyhyt :)
Oli muistaakseni myös kummallinen selkä.


Liian laiha malli (tai kuva käsitelty).
Miltähän tällainen olisi näyttänyt oikeasti?

Kukat on kiva idea, väri ei.

Tää olisi kyllä ollut aika nappi! 

Tämäntyylistä kokeilin morsiuspukukaupassa.
Kaupassa se oli ihan jees, mutta kun kotona katsoin
kaason ottamaa kuvaa, niin... ei sopinut.

Euroviisuvoittajan asu. Tämä olisi ollut ihan täydellinen!
Toisaalta olen kyllä tyytyväinen siihen mitä valitsin.
Ja tältähän se puku sitten näytti. Ei muuten aina tarvitse hääpukua hääpukuliikkeestä ostaa. Varsinkin kun jos haluaa lyhyen mekon. Siellä tarjonta oli suurimmaksi osaksi pitkää ja olisi ollut hassua maksaa ensin pitkästä mekosta ja sitten vielä lisäksi sen lyhennyksestä.


Puku oli kaunis yksinkertaisuudessaan ja pituus oli juuri sellainen kuin pitikin. Ei istunut kyllä takaa mitenkään täydellisesti, mutta kuka sitä nyt sitten katsoi. Ei kukaan kertonut minulle myöskään sitä, että yksi kampauksen kukkasista oli lörpähtänyt alaspäin jo ihan alkupäivästä. 

Kampaus

No siitä päästiinkin siihen kampaukseen. Kampauksen (ja meikin) tein itse, sillä pihiys kampaamoiden hintoihin iski. Muistin jopa häitä edeltävänä iltana ihan väsyneenä, etten ollut värjännyt tukkaani ja sehän hoitui sitten kätevästi hääpäivän aamuna. Onneksi ei mennyt pieleen :). Meikin tekoa olen harjoitellut vuosia tanssimisen ja esiintymisen takia, joten sen suhteen ei ollut mitään epävarmuutta. Eipä muuten tarvinnut korjata meikkiä kertaakaan hääpäivän aikana! Tai olishan sitä huulipunaa voinut lisätä, mutta eipä sitä muistanut. 






Lettiä ei tullut, kun se ei vain onnistunut. Sen sijaan kampaukseni näytti takaa tältä.

Alin kukka piti olla kauniisti linjassa oikealle ylös. 
Kukat

Hiuksissa oli koristeena oikeita inkaliljoja sekä murattia. Morsiuskimppua minulla ei ollut ja turhahan se oikeastaan olisi ollutkin. Vihkitilaisuus kun ei maistraatissa paria minuuttia kauempaa kestänyt.

Olin itse asiassa ajatellut tavallisia liljoja hiuksiin. Kukkakauppias sanoi, että ne on aivan liian isoja ja suositteli näitä inkaliljoja. No, tilasin myös pöytäkoristeen ja ajattelin, että laitetaan niitä isoja sitten siihen, mutta onneksi kukkakauppias osasi neuvoa, että ne voivat voimakkaan hajunsa takia aiheuttaa hajuherkille ihmisille oireita. Jätettiin ne pois ja laitettiin pöytäkoristeeseenkin inkaliljoja. Olin tyytyväinen! Ihan extempore ("No hoidetaan nyt tää kukkien tilaus tästä kukkakaupasta, kun kerran ollaan täällä. Saadaan tääkin sitten pois to do -listalta.") valitsin kukkakaupan (Kauppila Skanssissa) ja se osoittautui hyväksi valinnaksi. Suosittelen!

Inkalilja.

Tavallinen lilja.
Pöytäkoriste.
Hääkakut tilattiin turkulaisesta MBakerysta. Kakut olivat suklaamoussekakkuja, joiden sisällä oli vadelmakiisseliä. Tosi hyvää! Mietin melkein viime hetkeen asti, että teenkö kuitenkin kakut itse, mutta onneksi en alkanut siihen hommaan. Tehtävää oli viime hetkiin asti riittävästi.

- - - - - 

Ihanaa muistella tuota päivää. Se oli täydellinen. Ihanat pienet juhlat tärkeimpien ihmisten seurassa ihanassa aurinkoisessa säässä. Hyvää ruokaa, hyvää jälkiruokaa. Väinön kun olisi saanut vielä mukaan potretteihin, niin mitään ei olisi puuttunut.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sun mekko oli kauniimpi kuin mikään noista esimerkeistä ja tukka just sun näkönen, tyylikäs, se yksi kukka erisuuntaan oli kuin tarkoituksella aseteltu ja koru kruunasi kaiken. Kokonaisuus oli Kaunis Kaisa! (ja kokonaisuuteen kuului myös komea Lauri ja vikkelä Väinö, o-ouu!)

Pimeinä iltoina on ihanaa muistella kesän kohokohtia!

-e-

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...