perjantai 22. marraskuuta 2013

Isänpäivää ja muutoksia II

Perheemme toinen isänpäivä meni jo :). Isille askarreltiin paita, jossa oli Väinön käden kuvat. Tarkoituksena oli kastaa Väinön käsi kangasmaaliin ja läntätä se sydämen kohdalle, mutta pikkumies ei ollutkaan yhteistyöhaluinen. Onneksi sain piirrettyä kädet paperille ja tein niistä sitten sabluunan, jonka avulla sitten painoin paidalle kuvan. Valitettavasti maali jo sen verran vanhaa, ettei kestänytkään pesua. Täytyy varmaan käydä ostamassa uutta kangasmaalia ja painaa kuvio uudelleen.


Lakritsi-lemon curd -kakku. Päällä hopeatoffeekinuskia,
sisällä lemon curdia ja hopeatoffeetäytettä.

Illalla rauhoituttiin ja vähän riehuttiinkin :).

Lukuhetki.

Banaani-ilme.

Rusinailme.

En ole tehnyt mitään väärää -ilme.

Kukkerpalli!

Jonain toisena päivänä meillä oli tosi hauskaa :).



Ja sitten luvattuja kuvia olohuoneesta. En ole mikään sisustusbloggaaja, joten kuvat ovat hyvin amatöörejä tilannekuvia. Vasemmalle jää työpöytä, oikealle tv-taso ja lelut. Jostain syystä sohva tuntuu nyt paaaaaljon muhkeammalta ja houkuttelevammalta kuin ennen.



Pus!

Neljä viikkoa töitä jäljellä. Olen lähettänyt ison nipun työhakemuksia, mutta ilmeisesti minulla ei ole työelämässä mitään arvoa. Pah.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...