torstai 31. lokakuuta 2013

Väinön kootut

Väinö puhua pölpöttää joka päivä enemmän. Tänään tuli seiso ja veitsi. Kaksitavuiset sanat alkavat tulla viimeinkin kokonaan. Ärrät ja ässät tulee jo ihan kivasti, mutta ei kuitenkaan joka sanassa. Kissa on kitta ja isi on isi. Tässä muutama oma sana, jotka ovat edelleen käytössä.

haba = koira (ensimmäinen sana ja sama edelleen!)
poppu = loppu
keitubaa = keinumaan
leppä = lehmä
tu = juna
eppi = ketsuppi
kiikki = kiitti
keeko = kello
meppi = meetvursti
kikki = rikki
kekka = rekka
piipo = piilo, piilossa, piiloon
tooti = torni

Ihanaa, kun kommunikaatiotaidot kehittyvät!

Ja se uhma. Se on kyllä nyt alkanut, sanoisin. Aina kun kieltää, Väinö lyö ja kun toruu lyömisestä, herra läväyttää sellaiset ilkikuriset ilmeet, että huh huh. Minulla on sellainen olo, että vaikka siihen uhmaikään yrittäisi kuinka varautua, ei siihen kuitenkaan voi varautua. Ja tämähän on vasta alkua. Onneksi Väinö on muuten todella aurinkoinen ja iloinen poika. Kyllä meillä on ollut suuri onni, kun sellaisen sydänten sulattajan olemme saaneet. Varokaa tytöt!

Väinö sai vanhemmiltani mopon. Hän rakastaa noita potkupelejä! Lelukaupassa hän testasi useamman mallin ja joka kerta kun käydään jossain kylässä, missä sellainen on, hän leikkii sillä ensin. Nyt se on aluksi sisäkäytössä (meillä kun sitä tilaa riittää täällä kaksiossa) ja katsotaan sitten vaikka keväällä, jos olisi pihamenopeliksi. Kyllä sillä hyvin pääsee makuuhuoneesta olohuoneen kautta keittiöön. Ja vessaankin. Ei tarvitse enää kävellä...

Onnellinen muru.

P.S. Väinö vetäisi viime lauantaina sellaiset tanssimuuvit, että minulla meinasi tulla tippa linssiin. Aivan järjettömän tyylikkäät käsiliikkeet! Tanssitunnille vain, kunhan ikää on riittävästi :).

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...