perjantai 25. maaliskuuta 2011

Sin men.

Kainalot hikoaa ja sydän jyskyttää. Sin men. Sain eilen illalla 12 tunnin pakerruksen päätteeksi opinnäytetyöni valmiiksi ja lähetin sen tänään kirjoitusvirheet oijottuna tehtaanjohtajalle luettavaksi. Jännittää!

Sivuja taisi tulla hurjat 50. Vielä on jotain pientä viilausta tehtävänä ja englanninkielisen tiivistelmän kirjoittaminen. JA mahdollisesti korjaukset mitä se johtaja sitten käskee tekemään :D.

Täytyy sanoa, että on aika helpottunut olo. Viime päiviin on kuulunut niin paljon hyvää ja positiivista, että uskon ensimmäistä kertaa elämässäni, että asioilla on tapana järjestyä. Sain viimeiset opintotuet tässä kuussa ja olen viime kesästä asti säästänyt rahaa näihin viimeisiin kuukausiin ja yrittänyt hakea osa-aikaista työtä (en ole saanut). Nyt näyttää kuitenkin siltä - vaikka vielä ei ole tullut täyttä varmistusta - että aloittaisin työt jo toukokuussa ja uuden työtehtävän myötä joutuisin harjoittelemaan sitä jo huhtikuussa. Ehkäpä saan töitä myös kesän jälkeen. Olin jo ihan asennoitunut työttömyyteen :).

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitäpä muuta voisi sanoa kuin: ONNEKSI OLKOON!!!

Kohtuullinen kirjoitti...

Mitä mitä?! Missä on mun versio? :) No, luen sitten vaikka kansiin painettuna viimeistään. Kai me päästään sun valmistujaisiin?

En usko, että tämä on ensimmäinen kertasi, kun uskot, että asioilla on tapana järjestyä. Vähintään toinen. ;) Hienoa, että pääset kunnon hommiin, eikä tartte työttömänä kitkutella. Voidaan sitten suunnitella niitä juttuja... ;)

Kaisa kirjoitti...

No saat säkin sen lukea, mutta hion vielä vähän ja katson mikä tuomio tulee töistä... :) pääsette juhliin toki. 4.6. juhlitaan ainakin perheen kanssa, mut voi olla et kavereiden kanssa voisi juhlia viikkoa aikasemmin, kun ei meille välttämätää muuten mahdu :)

Kohtuullinen kirjoitti...

Me ollaan reissussa 2.6. lähtien. Rooma kutsuu, äiti maksaa. Pitkä viikonloppu.

Kaisa kirjoitti...

No tuutte sit edellisenä viikonloppuna, jos sopii :) tai seuraavana.

Kohtuullinen kirjoitti...

Joko muuten villasukkien voittaja on selvinnyt? Kohta niille ei ole enää tänä vuonna käyttöä... ;)

Kaisa kirjoitti...

Taidat olla sä :) Mutta muutinkin tuota palkintoa niin, että voittaja voi saada vaikka kevätmyssyn!

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...