perjantai 18. maaliskuuta 2011

Japani vs Libya vs opinnäytetyö

Jotenkin pistää melkein jopa vihaksi se, että toisella puolella maapalloa on käynnissä luonnonkatastrofin jälkeiset pelastus- ja avustustyöt ja toisella puolella maapalloa alkaa pian sota, jonka ihmiset aiheuttavat omalla käyttäytymisellään.

Okei, tarvitsen opinnäytetyöhöni pari päivää lisää aikaa menetettyjen parin päivän tilalle. Ei ehkä ole vielä sunnuntaina valmis, mutta ensi viikolla toivottavasti. Yleensä tykkään kirjoitella juttuja ja lukea tenttiin pimeällä, kun ei näe ympäröivää maailmaa ja sen houkutuksia, mutta nyt on jotenkin paljon kivempaa ja tuottoisampaa tehdä valoisaan aikaan kirjoitustöitä. Alkuvuodesta kävin paljon aamulla salilla/jumpassa, kun ajattelin että siitä saa energiaa työskennellä, mutta eipä se toiminut mun kohdalla. Nyt näyttää tehoavan se, että on sisällä mahdollisimman kauan, jos on vapaapäivä :D.

P.S. Saisinkohan tuollaisen hatun?

4 kommenttia:

iku kirjoitti...

Mulle tuli kans pienehkö pienemmyysturhautumiskohtaus tuossa männä viikonloppuna, kun maailmalla tapahtuu ja itse tuskastelin oman työn pohdinnan kanssa. Että joo...

Mä käynnistyn vapaa-kirjoituspäivinä vasta puolen päivän aikaan, ja iltaa kohti saan paljon enemmän aikaan. Oon kans huomannut, että auringonvalo vaikuttaa siihen missä mä naputtelen. Työpisteellä ei juuri ole tullut istuttua, vaan aina siellä mihin aurinko paistaa.

Kyllä se lakki sieltä tulee -ajattelitko värjätä yo-lakin ja ommella siihen tupsun, vai ihan ostaa uuden?
Pistäs tuleen tekstiä, voisin lukea vaikka tähän mennessä tehtyä nyt viikonloppuna, kun oma teksti on lepotilassa.

Aurinkoista ja sitä myötä energistä viikonloppua!

Kaisa kirjoitti...

Eihän ylioppilaslakkia voi duunata! Kyllä meinasin tuon uuden lakin hankkia, on se sen verran hieno :) Hintakin on ihan hyvä, joten hankinta mennee kesälle.

Laitan vaikka huomenna tekstin tulemaan - ehkä jo tänään. Kohta alkaa olla teoria kasassa, niin voipi sitten senkin laajuuttaa arvioida. Että onko tarpeeksi, vai liikaa vai kaipaako vielä johonkin asiaan selvennystä.

Aurinkoista viikonloppua myös sinne!

Anonyymi kirjoitti...

onpa mukavaa, että sulla on kuiteskii hyvä opinnäytetyön tutori!
ps. hattu on tavoittelemisen arvoinen/näköinen

Kohtuullinen kirjoitti...

Kyllä tuollainen lakki päässä kelpais vappuna kulkea! Ylioppilaslakkia olen käyttänyt vasta yhtenä vappuna, vaikka 10 vuotta on jo vierähtänyt sen saamisesta...

Sodista ja luonnonkatastrofeista ei voi muuta sanoa kuin että hiljaiseks vetää.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...