keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Ravinto-oppia



En ole koskaan lähtenyt tentistä viimeisenä. En ikinä - ennen tätä päivää ja ravinto-opin tenttiä. Kirjoittelin vastauksia viimeiset 40 minuuttia yksin!

Mulle jäi eilisten lukemisten jälkeen sellainen olo, etten ollut valmistautunut kirjatenttiin tarpeeksi hyvin. Tuntui, että kaikki asiat olivat ihan liian sekaisin päässä, eikä sieltä löytynyt mitään kokonaisuuksia. Olihan luettavaa kuitenkin ne vaatimattomat 500 sivua kaikesta ravintoon ja ravintoon liittyviin sairauksiin ja niiden ehkäisyyn liittyvistä asioista. Paljon samantyylistä asiaa pienin eroin. Lisäksi olin varma, että tentin kysymykset tulee olemaan opettajan laiskuudesta johtuen melkein samat kuin ensimmäisessä tentissä (jossa en ollut - tämä oli uusinta). Olin siis hieman keskittänyt lukemistani tiettyihin aihealueisiin. No, eihän se opettaja ollutkaan laiska. Onneksi kysymykset olivat sellaisia, josta tiesin jo etukäteen paljon ja luotan siihen, että ne mitä kirjoitin, riittää vastauksiksi. Jos kyllä, niin tentti meni hyvin. Jos ei, niin tentti ei mennyt hyvin :D.

Tuo ravinto-oppi on kyllä sellainen aihe, että sen mieluummin kävisi ihan kurssina. Jotenkin ajattelen, että tykkäisin kuunnella niistä asioista enemmän. Lukiessa tulee hypittyä ja jätettyä jotain lukematta.

No jaah, nyt saa tentit vähäksi aikaa jäädä. Maanataina vasta seuraava ja sen pitäisi mennä aika helposti - matikkaa.

Ensi viikolla pääsen taas opettamaan tanssia - pitkästä aikaa. Opetan täällä koululla muita oppilaita. Aika jänskää!

Jospa kevät tulisi nyt, sen kauhean kaksipäiväisen lumen tulon jälkeen!

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...