sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

7 päivän treeniviikko

Kaisa on ollut laiska ja ei-tunnollinen. Kaisa on löystynyt ja haluaa vain sleebailla. Juuri siksi Kaisa päätti viime maanantaina, joka oli tyhmä maanantai ja jolloin Kaisa tajusi ehkä jopa vihaavansa maanantai-päiviä, että tällä viikolla Kaisa urheilee joka päivä Satsissa. Siitähän Kaisa maksaa joka kuukausi. Kaisa piti lupauksensa ja on nyt erittäin huojentunut ja ihmettelee elohiirtä olkalihaksessa.

Tein siis sen, minkä maanantaina menin kiukkupäissäni lupaamaan: kävin tällä viikolla joka päivä Satsissa. Maanantaina perussalitreeni (eli aika rankka); tiistaina "kevyempi päivä, ettei kroppa heti väsy" joogassa; keskiviikkoaamuna kun muut menivät kouluun, menin Satsiin puntille ja saunaan, vaikka herätessä olo olikin kuin joku olisi murjonut koko kropan; torstaina pilates, joka osoittautui vääräksi valinnaksi; perjantaina ja lauantaina oma salitreeni ja tänään - sunnuntaina - tanssitunti ja venyttely. Tiistain jooga osoittautuikin astetta rankemmaksi, kuin mitä olin sen kuvitellut. En ollut ennen käynyt Satsin joogassa ja kyllä siellä kuuma tuli! Ja tosiaan seuraavana aamuna olo oli kuin päälle ajetulla. Pilates ei taas oikein sytyttänyt sen ohjaajan takia, hirveä lässynlässynlässyn-puhetapa. Ja kun tietää, kuinka tehokas pilates voi olla parhaimmillaan, niin tuo tunti oli kyllä niiiin pohjalta.

Nyt on hyvä olo. Tuntuu, että olen muutenkin ollut viikon aikana paljon tehokkaampi ja tarmokkaampi kuin aikaisemmilla viikoilla. Muut - sivusta näkijät - voivat ehkä teilata tämän mielipiteen, mutta se on ainakin päällimmäinen fiilis, mikä tästä viikosta on jäänyt mieleen. Vanha Kaisa alkaa pikku hiljaa palautua (siis se, joka oli olemassa ennen tammikuun loukkaantumisia). Siihen kun saisi liitettyä vielä viime kevään opiskelutarmon niin hyvää tulosta tulisi!

Nyt vielä iltapalaksi reilu annos tätä ja vähän pilkottuna tätä ja sitten vielä murennettuna kruunu päälle. JAM!

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...