lauantai 22. marraskuuta 2008

Förbi Föribeat

Se on sitten lopullisesti ohi. Eilen oli viimeinen esitys ja koska ympyröillä on tapana sulkeutua, saatiin se tällä kertaakin kokonaiseksi. Viimeiset paikkaustreenit (nr 29 ensi-illan jälkeen) tuntia ennen esitystä, sillä yksi tanssijoista oli sairaana. Sain siis vielä kerran esittää hetkelllisesti paskaa... Samassa näytöksessä sekä upona, että paskana :D. Ainutlaatuista!

Nyt olen siis työtön opiskeluiden ohella. Täytynee alkaa elää säästeliäämmin, jottei tarvitse ruinata pankilta lisää opintolainaa.

Sitä olen miettinyt kovin, että voi olla, etten enää lavalle palaa. Eilinen saattoi olla viimeinen kerta. Sen päätöksen tein, etten ainakaan vuoden sisään aktiivisesti etsi mitään produktioita, en käy koetansseissa, en haali opetustunteja yms. Tuntuu nimittäin siltä, että välillä aika ja voimat loppuu kesken jo koulun suhteen. Toisaalta taas en haluaisi todellakaan lopettaa esiintymistä, sillä se on niin mahtavaa, nautin siitä suuresti. Eli: mikäli eteen putkahtaa työtarjous esiintymistoimintaan liittyen, voisin sitä harkita.

2 kommenttia:

Kohtuullinen kirjoitti...

Ja olisi äärimmäinen surku, jos et käyttäis lahjojas enää koskaan. Olet lavalla säteilevä!

Kaisa kirjoitti...

Kiitos :D.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...