tiistai 11. marraskuuta 2008

Biokemiaa

Tämä viikko on lähtenyt sentään jo hieman paremmin käyntiin. Viime lauantaina kyllä pelkäsin töissä, että epäonninen viikko päättyy varmaankin käden irtoamiseen, mutta onneksi niin ei sitten käynyt. (Syksyn) aluksi oikeasti pelkäsin tehdä yhtä "temppua" lavalla, sillä oikeasti satutin sitä treenatessa pari kertaa olkapääni. Onneksi se sujuu nyt ongelmitta.

Ensi viikolla on edessä biokemian välitentti. En ole kauheasti jaksanut vielä lukea, mutta tänään aloitin urakan. Tällä kertaa yritän hieman erilaista opiskelutekniikkaa. Katsotaan, kuinka se toimii. Täytyy myöntää, että olen aloittanut lukemisen aivan liian myöhään ottaen huomioon aihepiirin. Biokemia ei todellakaan ole helpoimmasta päästä ja tuntuu siltä, että opettajamme rakastaa nippelitietoja ja niiden kysymistä (ja valitettavasti myös selittämistä). Puolitoista viikkoa siis aikaa opetella eri sokereiden kaavoja ja muunnoksia ja NIMIÄ. Argh.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...