perjantai 11. huhtikuuta 2008

Vapaapäiviä nolla, kiitos.


(kuva napattu netistä...)


Hei! Vapaapäivät on ihan kivoja, mutta pieninä annoksina. Nyt on toinen jo putkeen ja kaksi vielä viikonlopusta eli yhteensä neljä putkeen ja SE ON IHAN LIIKAA! Okei: voisihan sitä opiskella - ja pitäisikin, kun ensi viikolla alkaa tentit - mutta sen ajan voisi käyttää paljon tehokkaammin esimerkiksi koulussa. Turhuuksien turhuutta ja ajan hukkaa ovat nämä vapaapäivät. Puuh.

Ensinnäkin vihaan tekemättömyyttä. Siinä laiskistuu eikä saa sitäkään vähää tehtyä mitä pitäis (esimerkiksi siivousta). Tehokkuus on vähintään nolla, ellei sitten jopa pakkasen puolella. Toisekseen, kun on liikaa aikaa, alkaa mielikuvitus laukkaamaan ja useasti muistelen menneitä, eikä se ole kivaa. Synkkää lähinnä. Mitenköhän noista menneiden muisteluista pääsisi irti? Menneellä kun ei ole juuri tällä hetkellä mitään väliä.

Ja olin kutsunut itseni tuonne Majakkarantaan viikonloppuna, mutta tohtiiko sinne mennä, kun siellä ollaan oltu jossain yrjötaudissa, eikä tässä tenttien alla ole todellakaan sellaiseen varaan sairastua. Mieluummin varman päälle.

Eli keksikää mulle jotain kivaa tekemistä, joka ei välttämättä liity opiskeluun ja jota voi tehdä yksin.

Ehkä mä meen taas leffaan.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...