tiistai 5. helmikuuta 2008

Niitä näitä ja muita

Jes, mä olen saanut taas inspiraation kirjoittaa naivistisia pieniä tarinan tynkiä ja runoja. Koulussakin saattaa yhtäkkiä runosuoni syttyä ja silloin opetettavat asiat menevä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mutta niinhän ne välillä menevät muutenkin... hyötysuhde ei siis vähene lainkaan.

Ensi viikolla on taas pari tenttiä. Hirmuisen nopeasti menee aika! Sitä vain tänään mietin, että miksi kaikki muutkin asiat kasautuu samaan aikaan tenttien kanssa? Elämän pieniä umpisolmuja - umpisuolia...

Latasin uusimman Lost-jakson, eli neloskauden avausjakson netistä, enkä uskaltanut katsoa sitä yksin! Puuh. Jos vaikka viikonloppuna katsoisin sen valoisaan aikaan :) Pelkuri!

Excel on sitten kumma ohjelma. Mutta ei ihan niin kumma kuin MathCad, mutta tapella saa kummankin kanssa. Parin viikon tavoitteena on suorittaa Excel-tehtäviä ilman hermostumista ja kiroilua. Mahtaako onnistua?

Raahauduin Eetun kanssa pitkästä aikaa salille viime viikolla. On ihmeelistä, kuinka nopeasti lihaksista lähtee voima pois! Nostelin penkistä 30 kiloa ja mietin, kuinka olen muka jaksanut elokuussa nostaa 50 kg.

Näin. Tämmöistä liipalaapaa nyt. Voisin alkaa pikku hiljaa tekemään huomisen tanssitunteja. Laiskakin vielä.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...