keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Livsmedel med mera

Meillä alkoi eilen kauan odotettu elintarvikkeiden valmistus. Homma meni niin, että pareittain valmistettiin jotain ruokaa ja sitten kaikki sai maistella kaikkea. Kuinkas ollakaan, me saatiin tehdä PIZZAA! DAAA!?!Mitä opin? En mitään. Muutenkin tuntui, että se "opetus" oli hieman amatöörimäistä. jotain siinä mätti. Ei sais kyllä yhden kerran perusteella arvostella heti. Mut jotenkin aattelin, että sillä kurssilla oppisi jotain, mutta taidan olla sen verran kokenut leipoja ja ruoanvalmistaja, ettei siitä oikein mitään jää käteen. Paitsi, et siellä on sellanen kaapin kokoinen uuni (tai oikeestaan se ON kaappi) ja siinä voi paistaa leipiä yms. ja tulee kypsiä kokonaan, niin sitä jos oppis käyttämään. Ei kyllä varmaankaan vaikeeta.

Tänään kävin yritysvierailulla Marlilla. Olen hakenut sinne kesätöihin ja olis kyllä ihan kiva päästäkin sinne. Tai edes jonnekin. Mitenköhän käy? Tää töitten hakeminen stressa vähän. Koko ajan pitäis miettiä, mistä hakee töitä ja sitten vielä hakea niitä. Mulla ei tosiaan ole hirveästi taitoja kirjoitella mitään hakemuksia. Se on tosi vaikeaa. Jos joku osaa antaa hyviä ja toimimia vinkkejä, niin niitä vastaanotetaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

koetapa tätä: http://www.aarresaari.net/tyonhakuopas2.htm

onnea matkaan, kyllä se siitä!-e-

Kaisa kirjoitti...

taisin testata jo tuon aikaisemmin.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...