lauantai 27. tammikuuta 2007

Talvi

Vihdoinkin lunta, pakkasta ja talvea!!! Kukapa sitä sadetta ja ankeutta olisikaan enää jaksanut. Juhlat meni hyvin, eikä olla vielä saatu häätöä :) ja eilen saatiin vihdoin ja viimein nettikin.

Tänään on taas opinnäytetyön treenit (vaikka onkin lauantai) ja tähän mennessä ne on mennyt hyvin ja minuutteja on jo noin 6-7 valmiina. Se on aika paljon kolmissa treeneissä. Mun työskentelymenetelmä on ollut sellainen, et teen sen matskun siinä treeneissä paikan päällä, koska silloin ei ole niin kriittinen ja huomaan myös olevani tuotteliaampi kuin yksin työstäessä.

Me varattiin lentoliput Lontooseen, kun Mikon kaveri asuu siellä ja sillä (ja sen vaimolla) on tuparit. Elikkäs hiihtoloman alkaessa taas pääsee reissuun :) Yhdellä sentillä päästään takaisin Suomeen (+verot tietty). Kiva päästä taas ulkomaille!

Kävin eilen ekaa kertaa alennusmyynneissä, mutta ihan vahingossa... Tai siis ei mun edes mitään pitänyt ostaa, mutta sitten olikin tommosia urheiluvaatteita halvalla niin ostin housut ja sit semmosen tavallaan verkkatakin. Ai ja ostin mä pari kirjaakin kun Suomalaisen lopettaa yhden myymälän niin siellä oli kaikki loput aika halvalla. Paitsi ei siellä enää hirveesti mitään ollut.

Juu, nyt opinnäytetyön pariin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moron!

Kiva, että opinnäytetyösi etenee!!! Voi kun ei ois tuota lentokammoa, niin lentelisin minäkin ties minne. Ois Enkussakin kiva käydä pitkästä aikaa itekin. Tyydyn vain matkustamaan bussilla. Päätin hankkia mp-kolmosen matkustuskumppaniksi:)

Täälläkin on oikeen kunnon talvi -lumitöitä saa tehdä joka päivä ja suksillekin uskaltauduin kun arska ihanasti paisteli eilen!

Ja kun lämmintä tulee, niin muurahaiset ovat vallanneet asuntoni -kiertävät ovelasti asettamani myrkkylaatikot! Ei ne ainakaan sinne myrkkylaatikkoon kuole, vaan raatoja löytyy sitten pitkin kämppää -tehokasta=(

Kaksi ja puoli viikkoa matkaan -JEE ja jaksaa!!!

-Monen on.

Kaisa kirjoitti...

puolitoista viikkoa matkaan, jee! :)

niin tuo kirjallinen puoli ei ole oikein edistynyt, mutta taiteellisesta on 11 minuuttia valmiina, vaikka on treenattu vasta vajaa kuukausi!!! noin kolme-neljä-viisi minuuttia tekemättä. tiistaina on sitten taas kirjallisen osuuden vuoro :) pitäis vaan alkaa kirjottaa, kun on jo aika paljon tietoa päässä, eikä jaksa enää lukea lisää...

idols jatkuu!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaan kaikille matkalaisille! Meikän lomat menee graduun ja Apoon. Mutta mukavia ihmisiä sielläkin tapaa - onneksi, koska töissä keittää kohta kaikilla - että osaakin olla välillä oikeesti v-mäistä menoa ja suoranaista vainoomista...mut oon saanut kaverin, veetään yhtäköyttä, eiköhän se vanha jengi oo kohta ahtaalla.
Kotirintamalla rauhaisaa...-e-

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...