lauantai 13. tammikuuta 2007

Tämmästä vaan taas täällä.

Eilen käytiin päiväkävelyllä Majakkarannan alueella ja tietysti tuossa merenrannassa, mikä ei oikein vaikuta merenrannalta, koska edessä ei ole aavaa merinäkymää. Meijän talo on varmaan kauimpana rannasta, mutta silti näkyy se pieni merikaistale :) Koko alue vaikutti ihan kivalta... kallioilta löytyi vanhoja talojen raunioita, ilmeisesti ne on joskus olleet kalastajatorppia tai jotain. Onkohan täällä oikeasti ollut majakka joskus???

Tänään olis pitäny jättää opinnäytetyöstä jokin tiivistelmä ja ehdottaa ulkopuolinen tarkastaja, mutten keksiny ketään. Vasta keskiyöllä tuli mieleen yksi koreografi/opettaja, joka on tosi mukava ja olis kyllä kiva, jos se suostui mun opinnäytetyön tarkastajaks. Joo. Huomenna täytyy kirjottaa se juttu (tai siis tänään).

Tänään ostettiin makkariin ja olohuoneeseen verhot - vihdoinkin. Meiltä haettiin myös muuttolaatikot pois. Eilen/tänään siivottiin niin, että on vihdoinkin sellainen olo, että koti on kunnossa. Kun sais vielä sen lipaston kotoa ni sitten olis kaikki kunnossa. Paitsi työhuoneen verhot. Mutta ne on Mikon päätettävissä :)

Sitä on taas huomannu, kuin tässä on muutamien viikkojen aikana ite muuttunut. Ehkä tämä mieli taas tästä palautuu, kun ei tarvii enää järjestellä mitään tavaroita ja voi vaan alkaa nauttia tavallisesta elämästä. Mulla on vaan joku pakonomainen tarve päästä kaikesta pienestä vanhasta roinasta pois, mutta en tee kuitenkaan asialle mitään. Hmmm, se ahdistaa....ROINAT...Arg ja yök.

Ulkona sataa lunta. Ei hassumpi juttu. I <3 LUMI

edit //
juu ei täsä näkynykkään tää kirjoitusaika enää... 0:52
juu. meen nukkumaan.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...