tiistai 2. tammikuuta 2007

Muutto ja muut

Noniin. Joulu meni kuten lumikin ja vuosikin vaihtui. Joulupukki toi kivoja lahjoja.

Viikon verran ollaan tavaroita laiteltu paikalleen ja vielä on paljon pikku tavaraa levällään. Muutto meni kuitenkin nopeasti ja ongelmitta. Melkein tuli yksi musta silmä :)Ollaan viihdytty hyvin ja kunhan nuo pikkutavarat saapi paikalleen niin eiköhän tämä jo sitten vimeistään kodilta tunnu. On ihanaa, ettei tarvii tiskata tai roudata kouluun pyykkejä pestäväksi (kuten tein 3 vuotta). Ja nyt kun on olevinaan tilaa, niin kyllä täällä on enemmän kotiolo kuin yksiössä. Mutta niitä turhia pikku tavaroita on tosiaan liiiiiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaa.

Huomenna menen pariksi päiväksi Lahteen, jossa pääsen hierojalle, jes. Jos siellä sais laitettua kuvia tuonne kuvapuolelle niin ois kiva.

Maanantaina alkaa työt, enkä tiiä yhtään mitään mistään. Tai siis mä meen sinne Paimioon maanataina, mutten edes tiedä monelta... Opinnäytetyötäkin pitäisi alkaa väsätä. Siis sitä taiteellista puolta. Puuh.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moroo!
Toivottavasti vuotesi tanssinopettajana on alkanut säihkyvästi -ootko jo päässyt tosi toimiin?

Lomaa ois kyllä voinu vielä jatkaa hyvinkin -kahden päivän jälkeen huomaa, että enemmän on väsy iltaisin kun lomalla ollessa, eli työstä työ käy.

Kaikkee hyvää sinne turkuseen!

t. K.I. Irak

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...