tiistai 6. helmikuuta 2007

Ihana pakkassää

Aaah, vihdoinkin kylmää ulkona :)! Kävin pienellä pakkaskävelyllä ja kyllä virkisti. Voiko olla ihanampaa ääntä kuin narskuva lumi ja auringon paiste tekee kokemuksesta täydellisen. Huh, tätä fiilistä olen odottanut :).

Työharjoittelussa on mennyt hyvin ja on ollut kivaakin. Taiteellinen opinnäytetyökin alkaa olla pian raakileena purkissa. Kirjoitettu osio on vaiheessa, kun en saa itseäni oikein motivoitua siihen työhön. Onhan tässä kuitenkin vielä kolmisen kuukautta aikaa. Pitäis vaan kirjoittaa, kirjoittaa ja kirjoittaa.

Olo ja elo onnellinen :) Valmistumisen jälkeinen epävarmuus hieman kalvaa mieltä, mutta ei onneksi liian usein.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

se on kuule päivä kerrallaan...älä ny anna tulevan kesän pilata iloasi talvesta! asioilla on tapana järjestyä, jos ei meidän toivomalla tavalla, niin sitten toisin ja sehän se vasta elämään jännityksen tuokin! -e-

Kaisa kirjoitti...

kirjoituksesta ei kuulunut sen kevyt sävy :) jesh, viime keväästä oppineena en ota liian isoa stressiä asioista, joita en itse pysty tällä hetkellä järjestämään. siis hyvää kuuluu.

Anonyymi kirjoitti...

Tuomas sanoi, että se on varmaan maailmanloppu tulossa, kun on niin kylmä. :D Ihana talvi!!

Anonyymi kirjoitti...

mut eilenhän oli vielä kylmempi :)

katoin just meijän voitokkaan hämeenlinnan jazzbiisin. kyllä se näytti aika hienolta, mutta tosiaan: ei ollu tmitään perusjazzia! jeah. dvd:lle menee :) kivat muistot tuli mieleen!

kassu

Anonyymi kirjoitti...

Mulle sit kopio kans!!!
J

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...