sunnuntai 25. helmikuuta 2007

Ajatusta vaan

Aina kun alkaa miettiä tulevaisuutta, rupee vi***tamaan, koska siellä ei oikeastaan ole mitään. Kaikki vaan näyttää ja tuntuu niin epävarmalta. Toisaalta sen vi**tuksen saa pois sillä että saa kirjoitettua opinnäytetyötä... kummallista tämä naisen elämä. Ehkä tuo valmistuminen vaan pelottaa, koska opiskelijana on oikeastaan aika turvallista olla. Mutta sitten tulee se epävarmuus, että mitä sitä isona haluakaan tehdä. Ylämäki alamäki ylämäki alamäki. Viuuuuh. No. Sentään se opinnäytetyö edistyy edes hieman. :)

Lomakin loppuu just ja tuntuu ettei lomaa edes ole ollut, kun on joutunut vaan tekemään ensi viikolle juttuja. Lahessakin piti käydä, mutta eipä ehtinyt. Ei ehi vielä muutamaan viikkoon, vaikka Salppurin kisoissa olis ollu kiva käydä piiiiitkästä aikaan. Maaliskuukin alkaa ensi viikolla. Mihin helmikuu hävisi?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Munkin helmikuu katos jonnekin ilmaan..ja loma kans. Vaikka mä kyllä ihan lomailin, mutten tehnyt mitään jännää. Tulevaisuus koulun jälkeen ei pelota, mutta tää kevät valmistumiseen asti tuntuu vähän jännältä. Entäs jos en saakaan opinnäytetyötä valmiiks. nyt nimittäin sattu yhdelle tapaturma...joten hitaasti taas edetään..

Anonyymi kirjoitti...

muistatkos kun lapsena ihmettelitte, mistä äiskä ja iskä saivat ne ihan ekat rahat! eli kaikki järjestyy, ota potaatti kerrallaan, ensin lopputyö, valmistumisjuhlat ja sitten vasta seuraavat "huolet"...en minäkään tiedä mitä isona teen ja toisaalta se on myös jännää - siis tunne tulevaisuudesta riippuu varmaankin siitä onko menossa ylä- vai alamäkeä. halitsemppiä -e-

Anonyymi kirjoitti...

Pingkun foorumilla lisää Susan Kurosta eri versioina!

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...