tiistai 15. huhtikuuta 2014

Hiljaista arjen aherrusta

Olin kaksi viikkoa töissä entisessä työpaikassani punajuuritaistossa. Ilmapiiri oli samanlainen kuin ennenkin. Aivan kuin en olisi ollut poissa. Aika suurella todennäköisyydellä olen siellä kesälläkin. Työnhaussa ei nimittäin ole tärpännyt vieläkään - ei edes haastattelun verran. Olo on melko surullinen.

Niinpä ajattelimme ottaa pienen irtioton arkeen ja lähteä ylihuomenna laivalle.

Viime postauksesta ei ole juuri mitään erityistä tapahtunut. Siskoni ja vanhempani kävivät visiitillä. Muuten kaikki tuntuu menevän tasaisesti. Väinö itkee edelleen päiväkötiin mennessä ja kevät etenee kohisten. Sunnuntaina näin jo västäräkin!

Tässä hieman taas kuvia arjesta. Tai Väinöstä. Hänestähän nuo kaikki kuvat tuntuu nykyään olevan :).


Halistenkoskella ensimmäisellä keväisellä pyöräretkellä.

Äitikin oli mukana!

Vaniljabostonpullaa!

Väinö tykkää muovailla. Eli repiä muovailuvahasta palasia.

Henkireikä.

Siirrettiin pesukonetta. Taitaa olla vain likaa.

Auto.

Riikka-täti kävi yökylässä ja nukkui olohuoneen lattialla.
Sinne Väinökin halusi seuraavana iltana nukahtaa.

Onhan tää edelleen tätä...

Fiuuuu!

Käytiin Väiskin kanssa hakemassa Hulluilta päiviltä
päheet Adidakset.

Ulkoleikkejä.

"Töitä."

Joskus voi käydä näin.

Meille kävi niin, että keittiön yhdestä laatikostosta lähti etulevy. Ollaan myös epäilty, että vessassa on hometta ja tiskipöydän viereinen taso on ollut reunasta pullistunena siitä asti kun muutettiin tähän neljä vuotta sitten. Nyt sitten vihdoin saatiin aikaiseksi ottaa yhteyttä huoltomieheen. Toiminta olikin nopeaa. Saman päivän aikana kävi joku yleinen huoltomies/kartoittaja-mikä-lie sekä timpuri. Meille tulee siis tällä viikolla uusi taso ja toivottavasti se muistaa korjata sen laatikostonkin :). Kylpyhuoneesta puhdistettin ilmanvaihtokanava ja nyt se pöhisee kunnolla ja huone kuivuu aika nopeasti suihkun jälkeen. Homeeseen se otti tällaisen kannan: "Kannattaa välillä näyttää tälle sellaista ainetta kuin kloori." Olin jurit pessyt laattoja kloorilla, mutta tajusin sitten ettei kannata, että jos joku tulee katsomaan. Täytyy varmaan uudelleen pestä ja seurata, ilmestyykö läntit uudelleen.

P.S. Pottailu on näköjään vaihtunut pönttöilyyn. Seisontapissailuun :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvei touhukkaasta kaverista ja makoisasta pullasta. On sinussa pullantuoksuisen kotiäidin ainestakin pullan perusteella.

Pesukoneen alla oleva vaikuttaa pahasti homeelta...muutama viikko ei-kloori-hoitoa ja pyydä sit 'timpuria' uudelleen visiitille! Mukavaa Reissua! -e-

Kohtuullinen kirjoitti...

Oonakin on innostunut pönttöilystä. Jos ei muuten haluaisi mennä pissalle, niin kysyn, mennäänkö pöntölle ja sinne aina haluaa, koska "Oona on iso tyttö, reipas tyttö.." :)

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...