tiistai 29. toukokuuta 2012

Karhunpoika sairastaa

Kävimme viikonloppuna Väinön mummolassa juhlistamassa 60-vuotta täyttänyttä isääni yllätysjuhlin. Yllätysjuhlat onnistuttiin pitämään viimeiseen hetkeen asti salassa :). Minua tietysti jännitti taas, millainen reissu pikkuisen kanssa tulisi. Matka meni tosi hyvin. Väinö kiukutteli vähän meno- ja tulomatkoilla, mutta nukkumiset onnistuivatkin erityisen hyvin. Mummolassa hän sai myös maistaa ensimmäisen kerran perunaa. Se ei ollut ihan Väinön makuun. Totuttelua tarvitaan!

Yök!

Voisko nää nyt sylkeä pois?


Sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä Väinö heräilikin sitten nuhanenäisenä. Lämpöäkin oli hieman. Lääkkeen jälkeen hän nukkui kuitenkin ihan hyvin. Maanantai-päiväkin meni melkein kokonaan nukkuessa, mutta iltaan kohden alkoi tuntua siltä, ettei nenän tukkoisuus enää haitannut niin paljoa. Viime yönä heräiltiinkin sitten tunnin kahden välein... Väinö on ollut kuitenkin tänään jo paljon pirteämpi (ja minä en...).  Mahtoikohan auton ilmastointi olla liian kylmällä?

Maailman kaunein näky.

Hankittiin tuossa joskus jo nyt matkarattaat, joihin saa auton turvakaukalon kiinni. Ne on ollu tosi kätevät muun muassa kaupassa liikkuessa. Nyt odotellaan myös, että Väinö oppisi istumaan edes hieman paremmin, jotta niitä voisi käyttää muutoinkin. Testailtiin niitä kuitenkin jo sisällä.

Oon vielä aika mini!

Tänään rauhoituttiin illalla mummolasta lainatun kirjan äärellä.

Tammen kultaiset kirjat: Kisu killisilmä

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen!<3

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...