torstai 10. kesäkuuta 2010

Kesäkuu

Ne häät oli ja hauskat olivatkin! Mekko oli oikein hyvä, harmi vain, että oli hieman viileä ilma vaikka aurinko paistoikin. Kuvan poseeraus ei ehkä ole parhain... Tuohon niskalenkin kupeeseen ompelin vielä käsin sellaisen kukkasen. Jos nyt ompelisin samalla kaavalla mekon, niin tekisin siihen ehkä sellaisen muutoksen ettei siinä olisi vyötärösaumaa, vaan pystysuorat saumat. Toi on kyllä jännä, kun tavallaan siitä ei tullut ollenkaan samanlainen kuin kuvan mekko (johtunee kangasvalinnasta). Silti tykkäsin lopputuloksesta kovin. Ja yksi paras oma oivallus oli päällystettävä nappi niskaan :D.

Nuo konvehdit tuossa pöydällä oli morsiamen omaa käsityötä ja olivat kyllä tosi hyviä!

Työnteko on alkanut tuottaa tulosta lihasten muotoutumiseen. Käsi- ja selkälihakset ovat voimistuneet 25 kilon säkkien nostelusta ja jalat vahvistuneet sekä kestävyyskunto kasvanut 10 kilometrin työmatkasta kahteen kertaan päivässä. Tää viikko on kyllä vähän hullu. Olen ollut yövuorossa, mutta eilenkin jäin sen jälkeen suoraan puoli kahteen asti trukkikoulutukseen ja yöksi vielä töihin. Onneksi ensi yönä ei tarvii mennä töihin, mutta perjantaina täytyy mennä kahdeksaksi, koska on turvallisuuspäivä kaikille työntekijöille. Vähän on kroppa sekaisin tästä.

Töissä on kyllä ollut nyt kivempaa kuin viime kesänä, vaikka teen samaa hommaa. Kivan siitä tekee tänä kesänä sen, että osaan työni. Siltä ainakin tuntuu ja hyvää palautetta olen saanut työkavereilta.

P.S. Nappasin muuten morsiuskimpun. 

2 kommenttia:

iku kirjoitti...

Sitten kun sut pyydetään itsepäisyysjuhlaan pressan linnaan, niin pidennät vaan helmaa! On niin isänmaalliset värit:)
Mut kaunis on!
Työniloakin vielä toivottelen!

Kaisa kirjoitti...

Tajusin itekin kotona, et aika sinivalkoiset värit valitsin :D

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...