maanantai 14. kesäkuuta 2010

Nishiki 401

Ostin nopean pyörän. Työmatkat vaihteettomalla Tunturi Saintilla alkoi tympimään viimeistään jo viime kesänä, joten nyt sain vihdoin unelmani toteutettua ja ostin nopeamman pyörän kaupunkipyörän rinnalle. Vanhasta en nimittäin luovu! Sillä ajetaan kaupungissa ja talvella.

Tein aika hyvän pohjatyön internetissä ja myyjä olikin ihmeissään, kun tiesin jarrujen ja vaihteiden eroista yms. Kiitos tosin kuuluu Laurille, kun se auttoi mua pyöriin tutustumisessa ja kertoi noista kaikista. Lopuksi tosin valikoitui sellainen malli, mitä olin kyllä katsellut, mutta en listalleni valinnut. Uskon, että se kuitenkin on juuri mulle sopivin ja oli koeajamistani kaikkein parhaimman tuntuinen. Budjetti meni hieman yli, koska jouduin ostamaan siihen lukon ja tarakan (sen halusin välttämättä, koska pyöräileminen on paljon mukavampaa kun ei tarvii olla reppu selässä).

Pyörän ostaminen oli myös sinänsä ajankohtainen, koska vuosittainen kesälomareissu siskon kanssa sijoittuu tänä vuonna Turun saaristoon pyöräillen. Olen seitsemän vuoden ajan haaveillut saariston rengastien pyöräilemisestä ja nyt siitä tulee vihdoin totta heinäkuussa. Jee! Miksi lähteä kauas kun lähelläkin on kauniita maisemia?

Nyt on elämä vielä enemmän kohdillaan :D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tilataan mukavat ajokelit! täällä olis muuten joutavia säämiskäpehmustehousuja (erinomaiset ajaessa!) ja (kilpa-)pyöräilysadetakki, laitetaanko postiin? eipä tullut aiemmin mieleen - eikä tarttuneet crocsien nauhatkaan mukaan...

Kaisa kirjoitti...

Jos ehtis vaikka käymään siellä päin ennen reissua eli ennen viikkoa 29. Voin pistää nauhat postiin ainaskin kun ne ei paljoa paina.

iku kirjoitti...

looking forward to cycling... mää poljen sillä turistipyörällä sun perässä sitten varmaan pikkasen laahaten:)

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...