maanantai 31. toukokuuta 2010

Petrollin sininen tyllimekko

Kaveri menee ensi lauantaina naimisiin ja piti itsekin sitten etsiä juhlamekko. Kiertelin useaan otteeseen kauppoja, mutta sellaista sopivaa ei oikein löytynyt. Jos joku kiva löytyi, niin oikeaa kokoa ei ollut tai sitten siihen ei ollut varaa. Mekon piti olla sellainen, että se sopii luonnonvalkoisten ballerinojeni kanssa :). Lopulta kävelin Eurokankaaseen, selasin Burdan kaavat läpi ja ostin kaavat (en tosiaan jaksanut alkaa itse suunnittelemaan ja tekemään kaavoja) ja kankaat. Burdalla oli muuten tosi kivan näköisiä housuja!

Pari päivää meni mekon tekemiseen ja olen siihen hyvin tyytyväinen. Vielä muutama luonnonlvalkoinen yksityiskohta ja mekko on täysin valmis :). Positiivista oli se, että kerrankin valmiskaavat istuivat täydellisesti mulle. Laitan kuvan omastani (vieressä kaavan kuva), kun olen viimeistellyt mekon.

Hassua, että kun laitan mekon päälle, niin tekee mieli tanssia balettia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko sullakin tylliä hameen alla, se näyttää kovasti vilkkuvan lähes jokaisen juhla-asussa, tylli & ballet...myös nostalgista 50-lukua... itsellä lähes vastaava malli ilman tyllejä ylppäreitä varten, siinäkin tanssittaa - luulen, että tuota liehuvaa helmaa haluaisi heilutella musiikin tahtiin.
iloista juhlapäivää!

Kaisa kirjoitti...

On tylli! :D

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...