keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Oppia

Tänään ainakin opin, miten toimitaan, kun kone pysähtyy tai muuten vain kenkkuilee :). Päivä alkoi sopivasti sillä, ettemme edes päässeet koneelle, mille piti, kun siitä oli yöllä mennyt akseli rikki. Päivän tuloksena olikin sitten se, ettei tarvinnut käyttää käsirasvaa töitten jälkeen ollenkaan, kun Sunnuntain juoksevan rasvan pullot tykkäsivät täyttyä vähän liikaa ja niitä saikin sitten pyyhkiä niin paljon, että kädetkin tuli rasvattua samalla.

Muuta tapahtunutta: etikettinauha katkeili useamman kerran, kansia meni liian monta päällekkäin, kansia ei mennyt purkkien päälle ollenkaan, laatikot ruuhkautuivat, kun eivät osanneet kääntyä kuten yleensä osaavat, mustepullo pursusi käsille (ei mun kuitenkaan). Hmmm, osa näistä siis tapahtui hieman turhan usein... Koko kahdeksan tuntia oli nimittäin sellaista virheiden korjauksia, että tuntui ettei muuta ehtinyt tehdäkään. Toisaalta taas työpäivä meni tosi nopeasti. Tänään opin kyllä paljon.

Näin hauskaa meillä töissä. Ketään tuskin kiinnostaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hmm, mielenkiintoista kurkistaa margariinimaailmaan, jatka vaan tarinointia, muutenhan emme tiedä, miten niitä pulloja ja rasioita täytellään ja silleen...tuotevakoilua -e-

Kaisa kirjoitti...

no jatketaan :)

vaikka margariinitehtaalta ei tarvitse viedä töitä kotiin, niin niitä saa viedä, jos haluaa. eli mulla taitaa olla ilmaiset margariinit ja öljyt kesän aikana :) saan myös maistella (=viedä kotiin jääkaapista) ulkomaille meneviä tuotteita, mikäli niitä on tarjolla.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...