maanantai 3. joulukuuta 2007

Ruokaa.

Uusi resepti, JAM!

Puuh, onpas taas hommia. Paljon koulujuttuja koko ajan ja ensi viikolla alkaa taas tentit. Mutta onneksi nyt on tiedossa lähinnä laskutenttejä ja laskemisessa mä olen ihan hyvä. Mutta ei voi laskea laskuja, jos ei tiedä teorioita ja varsinkin fysiikan kohdalla ne teoriat on hieman haussa, kuten kaavatkin. Pitää vain siis lukea ja lukea.

Hassua, kuinka nopeasti koko syksy on mennyt. Tsui vain! Ekaa kertaa varmaan ikinä en odota joulua tai joululomaa, koska nyt en viihdy ollenkaan, jos ei ole mitään tekemistä. Tekemättömyys on mahdottoman tylsää ja se saa ajatukset karkailemaan menneisiin ja mielen joskus jopa hieman apeaksi. Se joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään!!!

Hyvänä aasinsiltana :) Sain tänään uudet silmälasit ja aika hassua on maailmaa katsella niiden läpi. Piilarikin on taas käytössä, kun ei koulussa oikein tahdo enää nähdä kunnolla. Ja koulusta puheenollen. Taas täytyy jatkaa selkkarin kirjoitusta, jotta saan sen (tällä hetkellä viimeisen) valmiiksi määräaikana. Huomenna taitaakin tulla sitten uusi kirjoitettavaksi... töiden loputon määrä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuvia, kuvia tahtoo uusista klaseista

Kaisa kirjoitti...

ei taho. eikä tuu.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...