perjantai 28. syyskuuta 2007

Föribeat

Ensimmäinen esitys ohi!!! Ja kaikki meni hyvin ^___^. Näin eilen vasta muun tanssiporukan jä näyttelijät, mutta kaikki otti mut hyvin vastaan. Vielä on kyllä opittavaa, esimerkiksi lavalla ollessa reaktiot tulee vähän myöhässä, kun en tunne tekstiä juurikaan.

Pitäis pakata kaikki tavarat tänään. Huomenna on taas muuttopäivä. Nyt on hieman haikea olo. En oikein tiedä, mistä alottaisin.

Koulussa on hirveesti hommia ja kohta alkaa tentitkin. Mistähän löytyisi aikaa? Paimiosta tarjottiin töitä kolmeksi kerraksi, mutta enpä taida pystyä sinne enää venymään. Ei oikein lukujärjestys anna myötä. Mua ei houkuttele myöskään tuntien suunnitteluun kuluva aika. Se on pois opeskelusta kuiteskii. Saa nähdä, jatkanko enää keväällä Naanatalissakaan. Täytyy miettiä ja priorisoida asiat. Opiskelu tuntuu nimittäin nyt aika tärkeältä, mutta lisätienestikään ei olisi pahitteeksi. Ehkä vois mennä kaupan kassalle, jolloin ei tartteis tehä töitä kotona. Tai jotain.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...