sunnuntai 30. lokakuuta 2005

Loma ohi onpi

No huh huh. Olipa se taas loma.

Niin no ensiksi mentiin Mikon kanssa Lahteen, jossa kaikki Monosen perheen ihmiset jo olivat, myös meidän Mikko sieltä Saksasta. Oli häntäkin kiva nähdä piiiiitkään aikaan.

Sitten lähdettiin minun Mikon kanssa mökille Liperiin. Ajopäivänä satoi lunta ja ne muutama päivä metsän kätköissä oli ihanan rauhoittavaa. Siellä olisi viihtynyt kyllä pidempäänkin, mutta mun piti palata Lahteen hierojan käsittelyyn. Mökillä mä näytin, että kyllä tytötkin osaa saunan lämmittää...siihen meni vissiin tunti, askillinen tulitikkuja ja hermot. Sain kuitenkin tulen lopulta.

Pari päivää meni Lahdessa enemmän tai vähemmän koulutehtävien merkeissä. Sen tajusin sielä ollessa, että on ihanaa, kun täällä Turku-kotona saa olla kotona ihan rauhassa. Saa tehdä asioita just niin kuin haluaa ja milloin haluaa. Jostain syystä omia tapoja ei voi kotiin viedä. Se on aika harmi, kun mä en muista enää, miten kotona piti olla.

Koulun alkaminen jännittää huomenna, kun en tiedä, kuinka tuo takareisi toimii. Se on edelleen kipeä...Kolmen viikon päästä on jazztanssikisat, enkä taida sinne sitä sooloa sitten viedä, kun en sitä ehdi esityskuntoon treenata. Harmi. Ryhmäbiisiin osallistun kyllä. Toivottavasti. Se on tyhmää, ettei tiedä, miten jalka toimii kolmen viikon päästä.

Hei, tänään innostuin vektoripiirtämisestä jälleen, kun tein yhtä koulutehtävää. Hitsi kun en muistanutkaan, kuinka hauskaa ja palkitsevaa se on =) Täytyy varmaan nipistää jostain aikaa siihen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kuulosti oikeen tutulta toi saunan lämmittäminen -savusaunatunnelmaako yritit luoda???

Kuuden työpäivän putki heti loman jälkeen, joten vois jäädä taas lomalle...ei vaan, eiköhän tässä kohta ala taas päästä päivärutiineihin kiinni -onneks taas saa pari päivää nukkua tunnin pitempään leikisti, kun kelloja siirrettiin!

Anonyymi kirjoitti...

Sorry, maassa maan tavalla...niistä omista rutiineista! Lienee myös merkki siitä, että taidat olla aikuinen, kun (koti)kotirutiinit ottaa pollaan...

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...