perjantai 21. lokakuuta 2005

Keskiviikon tyttö murheita saa...

Niinpä.
Tänään tanssitunnilla kuului reidestä poks. Ja sitten loppui tanssi. Eipä tässä sitten mitään sille voi. Onneksi tänään alkaa loma!!!!

Eilen käytiin taas katsomass Tanssiteatteri Erin biisiä nimeltä Ihmeellinen mandariini. Mä olin raportissani tätä mieltä:

"En voi sille mitään, että Soinin ja Sairelan liikemateriaali on mielestäni kypsymätöntä, ehkä jopa naiivia. Se ei vastaa mielikuvaani siitä, mitä ammattitanssiteatterin pitäisi mielestäni tuottaa. Ihmeellinen mandariini tuntui harjoitustyöltä, joka kokonaisuutena oli tietyllä tapaa toimiva, mutta joka ei loppujen lopuksi toiminut ollenkaan. "

Vaikka meninkin avoimin mielin esitykseen, ei se auttanut. Eikä lasillinen punaviiniäkään ennen esitystä. Se vain ei toiminut. Äh.

No kotiin kohta menen ja illalla vielä katsomaan Chiaroscuro-nimistä tanssiesitystä. Toivottavasti en joudu pettymään, sillä Pepeljajev on yksi suosikkikoreografeistani. Odotan teokselta paljon.

Huomenna Lahteen.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...