torstai 29. toukokuuta 2014

Lisää neliöitä

Olemme nyt totutelleet tähän uuteen arkeen: äiti käy töissä ja Väinö on päiväkodissa pidempiä päiviä. Väinö on kyllä ollut kiukkuisempi ja malttamattomampi kotona, mutta kyllä se ihana aurinkoinen puolikin onneksi tulee esiin. Onneksi saa olla vielä yhden päivän viikosta mummin luona erikoishoidossa.

Noin kahden vuoden ajan - veikkaisin - olen unelmoinut suuremmasta asunnosta ja katsellut tasaisin väliajoin vuokra-asuntoilmoituksia netistä. Yleensä olen kurkannut, mitä oiketie.fissä on tarjolla, mutta muutama viikko sitten kävin vuokraovi.comissa. Näytin isännälle vitsinä löytämäni ilmoituksen: kolmio talosta, jossa me molemmat olemme asuneet - tosin eri aikaan. Siistit pinnat, tilava olohuone ja pohjaratkaisu oli mieluisa, kuten vuokran hintakin. Yhtenä iltana päätimme kirjoittaa vuokranantajalle sähköpostia ja jo seuraavana päivänä olimme katsomassa asuntoa! Asunnossa oli käynyt muitakin katsojia, mutta me saimme sen, joten kuukauden päästä muutamme vihdoin ja viimein suurempaan asuntoon. Asunto on siis yksityisen kautta vuokralla. Ihan kiva tällä kertaa. 

Olen todella innoissani muutosta! Vaikka olemme viihtyneet tässä asunnossa yli neljä vuotta ja tämä nykyinen seutu on ihanaa, on silti lisätila jo tarpeen. On ihanaa muuttaa kaupunginosaan, jossa on jo ennestään asunut, ja joka on oikeastaan yhtä lähellä keskustaa kuin tämäkin. Samalla kalvaa tietysti pieni haikeus, että joudutaan luopumaan tästä Kodista. Meidän ensimmäinen yhteinen koti. Täällä on ollut hyvä elää. Voi kun voisi laittaa kaikki kalusteet uusiksi ja sisustaa asunto ihan alusta alkaen. Tärkeimmät hankinnat ovat tällä hetkellä uusi isompi sohva (nyt meillä on Ikean Klippan - tosi pieni), Väinöllä uusi sänky ja ruokapöydän tuolit. Ja tietty muutama lamppu, mattoja ja verhot :). Onneksi saadaan avain jo ennen juhannusta ja päästään muuttamaankin jo juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Ei tarvitse arkena muuttaa.

Väinö sai polkupyörän. Eihän se vielä osaa sillä polkea, mutta tykkää olla kyydissä. Kiitos kummitädille!


Ylpeä omastaan!

Viikonloppuna oli ihanat aurinkoiset säät. Käytiin Väiskin kanssa keskustassa shortsiostoksilla ("Ei haluu.") ja jätskillä.



"Ei haluu" on nyt saapunut taloon. Ihan mielenkiintoista... Ei halua, mutta kuitenkin haluaa. 

2 kommenttia:

Kohtuullinen kirjoitti...

Komea pikkumies tossa vikassa kuvassa. Vävypoika ainesta. ;)

Tsemppiä pakkauspuuhiin. Kysele apuja sit kun tarvii. Lapsenvahtia pakkausten ajaksi ja Tuomasta kantoavuksi, jos ollaan kotona.

Unknown kirjoitti...

Kantoapu olisi varmasti tarpeen! Kattellaan lähempänä - kesäkuun vika viikonloppu siis muuttoajankohta.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...