tiistai 13. toukokuuta 2014

Kevätjuhlia

Päiväkodin kevätjuhlat

Me meinattiin missata ihan täysin Väinön päiväkodin kevätjuhlat. Olihan niistä puhuttu, mutta missään vaiheessa ei siitä, milloin ne on. Odotin siis lappua. Eilen iltapäivällä sitten hoitaja kysyi, ollaanko tulossa, että ne on illalla. Olin hämmästyksissäni ja kerroin, ettei olla saatu siitä mitään infoa. "Se luki siinä lapussa, minkä saitte talvella." Se lappu on ollut meillä tosiaan jopa esillä koko ajan, mutta taitettuna niin, ettei kevätjuhlapäivä näy... Mutta pääasia, että ilta oli vapaa ja päästiin seuraamaan Väinön toimintaa ryhmässä, lauluja ja loruja.

Väinö selvästi nautti siitä mitä sai tehdä. Hän oli ehdottomasti rohkein laulaja ja meni aina omalle paikalleen laulun jälkeen (jos se leikittiin lattialla). Niin reipas, niin ihana! Sydän suli ja silmät kostui tästä ensimmäisestä esiintymisestä. Laittaisin muitakin kuvia, mutten viiti, kun siellä oli niitä muitakin lapsia.



TÖITÄ!

Niinhän tässä työasiassa sitten kävi, että SAIN työtarjouksen entisestä, mukavasta työpaikasta. Siis siitä, mistä jäin äitiyslomalle. Onneksi en ehtinyt tehdä vielä työsopimusta tuohon edelliseen hommaan. Nyt saan tehdä töitä toimihenkilönä ja oppia myös uutta ja laajentaa ammattitaitoani. Ehkä minusta tulee isona tehtaanjohtaja, kun saan kerran tehdä niin monipuolisesti hommia. Aloitan heti huomenna ja sopimus tehdään syyskuun loppuun asti. Tämä on niin suuri helpotus! Ilmeisesti töitä voisi olla myös sen jälkeen, mutta edetään tämä kausi nyt ensin. Ihanaa päästä tekemään kunnon töitä! Nyt on edessä soitto siihen toiseen yritykseen ja kertoa etten tulekaan... Kääk! Olen tosi huono sellaisissa puheluissa. 

Mukavaahan tässä on se, että minua on tässä parin vuoden aikana mietitty useaan eri hommaan siinä yrityksessä. Yrityksen henkilöstöpäällikkö on vaihtunut lähtöni jälkeen ja hän oli kuullut minusta paljon hyvää ja oli sanonut, että hän haluaa tavata minut vielä joku päivä (niin paljon minusta oli puhuttu). Eilen sitten tavattiin ja hän oli tyytyväinen. Jouduin myös ensimmäistä kertaa tekemään luonneanalyysin. Sen tulkinta oli aika mielenkiintoinen, mutta ainakin osittain totta :).

Tuleekohan uni ensi yönä? Voisin sanoa, että nyt vasta se olo onkin onnellinen!

2 kommenttia:

iku kirjoitti...

ONNEE!!! Nyt sun täytyy muuttaa toi sun profiilikuvaus! Yksi vaihe ohi elämässä.

Unknown kirjoitti...

Ainakin syyskuun loppuun asti :) Toivotaan, että silloinkaan ei tarvitse palata työttömäksi työnhakijaksi.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...