tiistai 23. huhtikuuta 2013

Sade tuli, lumi suli

Olen aina pitänyt talvesta ja kevät on ollut mielestäni vain märkä välikausi, joka minun puolestani saa mennä ohi niin nopeasti kuin vain mahdollista. Vaikka onhan ne hiirenkorvat puissa ja luonnon herääminen eloon kauniita asioita, mutta keväällä ei ole vielä kovinkaan lämmin ja usein on märkääkin.

Tänä vuonna talvi tuntui kestävän ja kestävän. Kun päivällä alkoi olla jo aurinkoisen lämmintä, yöllä oli pakkasta ja luntakin tuli. Vihdoin viime viikon aikana tuli lämpimämpää ja sadetta, ja lumetkin lähtivät vihdoinkin. Muutama pieni kasa on jäljellä varjokohdissa. Tänä vuonna siis oikein odotin, koska kevät oikein tulee. Aikansa kutakin. Ei sitä lunta ja tosi kylmää enää jaksanut. Voi kuinka rakastankaan vuodenaikojen vaihteluita! Talvi on kuitenkin paras <3.

Ulkona oleminen lapsen kanssa on mukavaa. Eilen kaivettiin ensimmäistä kertaa hiekkalelut esille ja pikkuherra innostuikin viettämään aikaa hiekkalaatikolla. Välillä käytiin kiipeilemäsä ja laskemassa liukumäkeä. En ollut tajunnut, kuinka kylmä tuuli oli ja meinasin itse paleltua. Onneksi Väinöllä oli enemmän päällä. Myöhäinen tunnin mittainen iltapäiväulkoilu vei Väinöstä kaiken tarmon ja loppuillan hän viettikin lattialla kainalossani löhöillen ja Soundtouchia "pelaillen".

Lauantaina oli asuntokohteemme Lauhajaiset. Osuimme Väinön kanssa samaan aikaan ulkoilemaan, mutta emme viitsineet kuitenkaan osallistua grillaukseen. Olemme asuneet täällä jo yli kolme vuotta, emmekä ole kertaakaan osallistuneet näihin päivän/illanviettoihin, vaikka niitä on pari kertaa vuodessa. Ehkä ensi kerralla?



Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...