sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen Buzzaus

Ystäväni Jonna sai minut värvättyä Buzzadoriksi. Buzzadorina saan kokeiltavaksi erilaisia tuotteita ilmaiseksi ja jakaa näytteitä myös ystävilleni. Pääsin melkein heti aloitettuani mukaan Oral-B Pro-Expert-kampanjaan (mainos kyseisestä hammastahnasta pyörii myös televisiossa). Kyseessä on monitehoinen hammastahna, joka toimii kaikilla kahdeksalla hammaslääkäreiden yleisimmin tutkimalla alueella. Olen pian viikon verran kokeillut hammastahnaa ja se on kyllä hyvää, vaikkakin ehkä vähän hassun makuista. Siitä jää jännä kalvo hampaiden pinnalle. Aamulla kun herää, niin ei tunnu yhtään biofilmit hampailla :). Jos joku lukija haluaa kokeilla, niin pistäkää viestiä, niin laitan näytteen tulemaan postissa tai muulla tapaa. Sain myös uuden Oral B:n hammasharjan ja voin sanoa, että täytyy varmaan seuraavan kerran ostaa samanlainen. Tuntuu, että hampaani suorastaan uppoaa siihen ja hampaat puhdistuvat nopeasti. Olen monta vuotta käyttänyt Colgaten hammasharjaa, aina samaa mallia. Nyt on varmaan ainakin hetkeksi aika vaihtaa se harja.

Tänään oli pitkästä aikaa kunnon pulkkailukeli eilisen lumipyryn ansiosta. Täällä Varsinais-Suomessa - tai ainakin meidän huudeilla - on ollut sellainen pulkkailuongelma, että tiet on koko ajan hiekoitettuja. Pelataan vähän niin kuin varman päälle, ettei kukaan liukastu. Lähdimme koko perheen voimin ulkoilemaan. Väinö oli innoissaan pulkalla menosta. Se kun on ollut sisälläkin mieluisa leikkiväline. Ensimmäisen pulkkamäen jälkeen Väinö pääsi leikkimään puhtaille lumille, eikä meinannut millään haluta pois. Ulkoilu oli selvästi mieleen.

Lumileikkejä.
Viime viikolla käytiin Väinön kanssa pyörähtämässä kaupungilla ja laitettiin pitkästä aikaa takki haalarin sijaan :). 

Kaupunkivermeet.
Toisena päivänä käytiin koko perheen voimin viettämässä aikaa Turun keskustan Hansa-korttelissa ja Väinö sitten innostui työntämään vaunuja.

Vauhti päällä ostoskeskuksessa.
Eilen vietettiin isännän kanssa kihlapäivää päivän myöhässä. Väinö pääsi yökylään mummilaan ja me käytiin leffassa (21 tapaa pilata avioliitto, oli hauska) ja istumassa iltaa lähipubissa :). Lähdettiin tosin kotiin siinä vaiheessa kun kuppilaan alkoi tulla enemmän asiakkaita - yhdeksän jälkeen siis. Enpä ollut pitkään aikaan käynyt missään. Samalla pelailtiin vähän Scrabblea. Mukavan päivän päätteeksi oli ihana kömpiä nukkumaan, kun tiesi, että aamulla saa nukkua niin pitkään kuin nukuttaa. Ysin maissa ei sitten enää nukuttanut. Tai heräsin kyllä ensimmäisen kerran kuuden jälkeen, mutta onneksi uni tuli uudelleen.

Väinön yö oli sujunut todella hyvin, kuten olin arvellutkin. Kun hain hänet iltapäivällä yhden jälkeen, hän ei aluksi edes katsonut minuun ja lähti vain karkuun. Aika pian kuitenkin sain todella tiukan ja pitkän halauksen. Meni siinä silti vielä jonkin aikaa, ennen kuin hän tuli kunnolla syliini. 

Muikistus!
Yritä näistä sitten muodostaa suomenkielinen sana :)
Koulutukseni myötä olen alkanut helpommin reklamoimaan yrityksille. Reklamoinnin pohjimmaisena ajatuksena minulla on ollut se, että yritys saa tietoonsa sen, että tuotantoprosessissa on jossain vaiheessa ollut vikaa ja viallista tavaraa on päässyt maailmalle. Monet yritykset kun tuntuvat mainostavansa nimen omaan laadulla. Olen työskennellyt itsekin elintarviketehtaassa ja tiedän, että välillä pääsee ei-niin-priimaa tavaraa kauppaan asti. Asiakkaiden reklamaatioilla ON merkitystä prosessin kehittämisessä. 

Mutta. Nyt tuli vastaan tuote, mistä olisin halunnut tehdä reklamaation eri syystä: "Vitsit kun saatais koko vuoden jädet ilmaiseksi!". Lempijäätelössäni Ben & Jerryn Chocolate Fudge Brownie -purkissa oli kyllä jotain ihan muuta kuin kyseistä jäätelöä. Jäätelön kuuluisi olla kokonaan suklaista, mutta tuossa purkissa oli sisällä nyrkin kokoinen kakkutaikinanoloinen möhkäle. Reklamaatio siis lähti. Möhkäle jäi syömättä.


Möhkäle
Sitten vielä muutama hauska kuva arjesta. Väinö tykkää tavaroista, joita voi vetää. Esimerkiksi mun käsilaukku.

Catwalk style.
Aamun pikkukakkoset saattaa joskus vähän jännittää.


On vaan niin pirun siistiä, kun pääsee ihan itse kiipeämään esimerkiksi ammeeseen, junaradan säilytyslaatikkoon (1-vee lippis päässä) tai vaikka pienen pieneen rottinkiseen hattukoriin.

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...