perjantai 20. tammikuuta 2012

Sisustusta

Flunssainen äitiysloma on edennyt mukavasti räkäisestä olosta ja unettomuudesta huolimatta. Eipä ole yhtään niin tylsää kuin ajattelin tämän loman olevan :D. Tekemistä riittää ja yritän muistaa levätäkin. Ja nukkua.

Tulevan perheenjäsenen menopeli löysi lopultakin säilytyspaikan kotonamme. Asuntommehan on hieman ahdas ja jouduimme miettimään vaunujen käytännöllistä sijoituspaikkaa. Kun vaunut sitten saapuivat ja tuossa eteisessä niitä kokoilin tajusin, että nehän mahtuvat hyvin naulakon alle :). Siihen ne sitten sijoittuvat ja takit siirtyvät toiselle seinälle. Kävimme halpakaupasta hakemassa toisen hattuhyllyn (toki vanhakin toimii vielä säilytyspaikkana) ja myös uuden maton, mistä olin haaveillut jo kauemman aikaa. Vaikka en ole mitenkään sisustusfriikki, on musta kiva sisustaa aina silloin tällöin. Eteinen on ollut kahden vuoden sisustusprojekti ja nyt se saadaan vihdoin kuntoon. Jos vain jaksaisi ja viitsisi, niin hakisin myös purkin maalia ja maalaisin kaksi eteisen seinää, jotka ovat tällä hetkellä muista valkoisista seinistä poiketen kerman väriset. Nehän piti maalata jo silloin kaksi vuotta sitten, kun muutimme tähän :D. Eipä ole alun jälkeen juurikaan haitanneet.


Uusi hattuhylly ja naulakko. (Ikea)

Ja matto. (Ikea)

Vielä kun saisi tuon telineen seinälle ja hyllyn makkarin seinälle (ei kai meillä mitään oikean kokoisia ruuveja ole...), niin alkaakin olla sisustaminen valmista. Ja kehdonkin pitäisi kotiutua viikonloppuna. Eilen sain ommeltua sen pehmusteisiin uudet päälliset. Tuli aika söpöt :).

Mua joskus hieman harmittaa se, että juuri Ikeassa on kivoja sisustusideoita ja sopivan linjakkaita huonekaluja. Ja edullisia. Jollain tavalla niiden brändi on alkanut ärsyttää. Toisaalta olen kirjoittanut siitä, että varsinkin lastentarvikkeiden hankinnassa olen halunnut pitkäikäistä käyttömahdollisuutta, mutta sitten muissa kalusteissa on tällä hetkellä sellainen asenne, että ostetaan sitten sinne omaan omistusasuntoon hieman kalliimpia ja laadukkaampia huonekaluja, kun tietää, millaisia sinne sopii. Tähän väliin mainittakoon, että tuo omistusasunto on vielä suuri haave vain, ei mikään ajankohtainen hankinta. Tai ehkä olisikin ajankohtainen, jos meillä olisi siihen varaa :). Uusi sohva olisi kiva saada, mutta katsotaan, päädytäänkö ostamaan jokin "väliaikainen" ratkaisu, vai jaksetaanko odottaa X vuotta.

Kerronpa vielä, että päästävät mut synnyttämään ihan normaalisti. Olen siitä iloinen, sillä olisi panikoinut ja jännittänyt enemmän suunniteltua synnytystä/sektiota kuin sellaista normaalia, minkä alkamisajankohtaa ei tiedä. Eli positiivisella jännityksellä jatkuu odotus :).

1 kommentti:

iku kirjoitti...

naiiis:) toi matto on hyväksi koettu kurakelilläkin. Nyt sun täytyy maalata se peili myös valkoiseks, kun ostitte valkoisen naulakon, ja seinä räväkäksi taustaksi.

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...