maanantai 22. maaliskuuta 2010

Myllysilta

Eilen ajettiin ohi ja kyllä: se on silminnähden vajonnut.

Uusimmissa uutisissa on arvio, että tuon korjauttaminen tai tuon rikkominen ja uuden rakentaminen olisivat kustannuksiltaan samaa luokkaa. Itse suosin jälkimmäistä vaihtoehtoa. Saataisiin Turulle taas lisää uutisarvoa komealla (?) uudella sillalla. Jos ne vaikka riippusillan väsäisivät ;).

Beckhamit toivat viime viikolla oman myllynsä Turkuun. En päivystänyt keskustassa. Oltiin juuri maanantaina yritysvierailulla Visicomilla (Turku TV) ja oli mielenkiintoista seurata, kuinka uutisväki oli innoissaan Beckhameista. Siellä ollessamme valmistui juuri uutispätkä MTV 3:n uutisiin. Täytyy vielä mainita, että yritysvierailu oli ehkä historian huonoin: vierailu liittyi kurssiin Esimies ja johtamistaidot ja mielestäni kyseinen kohde oli erittäin huono valinta seurata esimiestoimintaa. "Työryhmämme on itseohjautuvaa. He laativat itse työvuorolistansakin, minä hyväksyn ne". Niin no, onhan tuokin esimiestoimintaa.

Pari viikkoa sitten varmistettiin kesätyöt, tosin ne alkavat melko myöhään. Menen taas Bungelle margariinin esiseoksia valmistamaan. Tänään sain vihdoin ja viimein lähetettyä tehtaanjohtajalle viestiä mahdollisesta harjoittelupaikasta (tuokin kävisi, mutta haluaisin jotain muuta) ja mahdollisesta opinnäytetyön aiheesta. Hassua, kuinka aika on taas kulunut viuhaan. Pian alkaa viimeinen opiskeluvuosi!

Joskus mietin, etten haluaisi isona tehdä toimistotyötä kahdeksasata neljään, vaan mieluumin jotain projektityötä. Nyt fiilikset tuota kohtaan ovat muuttuneet liki päin vastaisiksi :) Hauska huomata, kuinka sitä vanhetessa muuttuu ;).

Toinen juttu, mitä olen pohtinut aina silloin tällöin. Jos haen valmistumisen jälkeen töitä ja haastattelija kysyy multa, että miksi olen vaihtanut ammattia ja miksi en tee tanssinopettajan töitä, niin mitä vastaan. Vastaanko rehellisesti, kannattaisiko vastaus miettiä etukäteen hyvinkin ympäripyöreästi, unohdanko tällaisen asian pohtimisen vai mitä? Ehkä kannattaa miettiä vastaus tarkkaan, koska syyn takana on niin henkilökohtaisia asioita, ettei niitä välttämättä halua haastattelussa kertoa.

Hyvää uutta viikkoa lukijat! Olkoon tämäkin yksi onnellinen viikko muiden onnellisten viikkojen jatkeeksi.

1 kommentti:

Kohtuullinen kirjoitti...

Epäilen, että miksi haastattelija sellaista menis kysymään, mutta voit vastata, että henkilökohtaisista syistä. Se siitä. Tai, koska "halusit oikean ammatin". ;)

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...